Toppenkväll!

Det var jättekul igår! Hade så himla trevligt men mina älsklingar och deras pussobjekt. :P Vi såg på Scary Movie 3 och slutet på The Pacifier. Ibland så fick vi tjejer igång munnarna, men då blev vi tillsagda av killarna.
     Men hallå! Vi har faktiskt inte umgåtts på väldigt länge, då blir det så. Jag tyckte ändå att vi var rätt tysta. Det blir nog värre ikväll då vi har alkohol i kroppen. ;) Det ska bli så kul.

Ta en hatt, bara för att! :D


Kväll i filmens tecken!

I kväll är det fredag vilket betyder att det är dags för filmkväll! :D Jag har en blåbärspaj som väntar på att bli bakad till mina vänner som kommer över. Vi blir sex stycken i min soffa i kväll. Jag, Andreas, My, Linus, Tessan och Hampus. Det ska bli så kul, och i morgon blir det utekväll! Det ska bli riktigt kul. Mys ikväll och party imorgon.
     Vad är klockan? Tio över sju, det är ett tag kvar tills de kommer. Hoppas de kommer snart, orkar inte vänta....

Blogg-Tidning?

Låter intressant? Gå då in här på binded magazine. Det är just en blogg tidning som släpps här om drygt en vecka. Jag tycker i alla fall att det låter som en toppen ide!
     Jag känner de som gör den, vilket kanske gör att jag gillar den. Men jag vet också att de kan sin sak. Så detta är ingen blogg som kommer försvinna om nån månad. De är seriösa människor!
     Så gå gärna in, börja prenumenera och vänta på releasen! :D

Väntar...

Just nu väntar jag på massa saker kom jag just på... Både på saker som kommer hända snart och saker som ligger långt fram. Jag väntar på att:

- maten ska bli klar.
- Criminal Minds ska börja.
- det ska bli fredag och filmkväll.
- det ska bli lördag och utekväll.
- "Så länge vi båda andas" ska dimpa ner i brevlådan.
- jag ska åka och lämna tyger till hon som ska sy min studentklänning.
- jag ska ta studenten!

Det finns säkert fler saker jag väntar på som jag inte har kommit på ännu. Dessutom kommer det komma fler saker att vänta på som jag inte vet om ännu. Tänka sig, ska vi gå egenom hela livet med att vänta på saker? Låter tråkigt. Så vi får hoppas att man hittar något att roa sig med medans man väntar. Vad det nu än är man väntar på?

Natt-logg

Haha klockan är nu 23.37. Här sitter jag på sena kvällen och skriver ett inlägg. Varför då? Ja, inte vet jag. Men en sak vet jag. Jag är glad! :D Över så mycket! Ok, ska jag göra en snabb lista?

- Min familj
- Lizette (hon har en egen kategori)
- Mina älsklingar och stöttepelare i ALLA situationer, My och Tessan
- Jag är för tillfället frisk
- A  ;)

Väldigt liten, men vi går inte in på detaljer här... nu ikväll. Men här får ni i alla fall en ild på en glad Anna klockan 23.30 onsdag kväll 25/2-2009


99 Balloons

Jag grät så mycket när jag såg den här. Den är så sorglig. Jag gråter fortfarande. Men den är samtidigt så vacker.

Kanske Anna...

Kanske Anna okså skulle få prova på det där? Att få krama och pussa på nån som inte är hennes vän, och inte är tjej? :P
Kanske Anna kan få det så nu?
Kanske Anna får det imorgon?

Haha!

Måndag! <3

Jag längtar till imorgon! För då är det måndag! Nu ska ni inte tro att jag har slagit i huvudet och blivit helt snurrig. Nej, det händer två roliga saker nämligen.

1: (Det viktigaste) Jag får träffa Tessan! :D Kollade igenom massa bilder som jag har på datorn. Hittade flera på oss två, då fick jag värsta saknads känslan i magen.... Har inte träffat henne på jätte länge nu! Miss you babe! <3

2: Vi får våra studentmössor! Hurra! Äntligen får jag se hur den blev. :D

Det är de roliga saker som händer imorgon. På tisdag händer det också kul grejer, då ska jag på hockey. Djurgården mot.... nåt lag. Vet inte ens vilka de spelar mot. :S Men Bosse har fått biljetter så nu ska vi gå. Jag, mamma och Bosse då. När vi nu ändå talar om Bosse.
Grattis på födelsedagen! Han fyller år idag! Många kramar från mig till dig! :D

Av med oskulden!

Nej inte den sorten! Utan jag svimmade för första gången i mitt liv idag. Var skitläskigt! :S
     Stod och såg på en provtagning, de tog typ benmärg. Då bara helt plötsligt känner jag mig yr och det börjar svartna för ögonen. Jag hinner tänka "Kanske ska sätta mig på den här stolen?", för det stod en bakom mig, då blir det helt svart. Sen vaknar jag till och det första jag tänker är, "Vad ont det gör i armen". För det gjorde verkligen ont. Sen hör jag hur illen som tog provet säger "sätt dig här" och leder mog bakåt mot stolen. Jag typ föll framåt mot sängen där patienten låg. Men jag måste ha slagit i armen eller nåt för det gör fortfarande ont och jag har ett konstige blåmärke.
     Händelserik dag.... :D

Värd att ha som vän?

Haha, den här bloggen är så död! Vad jag menar är att den lever inte, jag skriver inget.

Men detta inlägg tillägnar jag Tessan. Världens bästa (en av de) vän! Tro det eller ej, men jag har flera kompisar. :P Lustigt va? Att lilla jag har vänner att leka med. Det måste ju betyda att jag är en rätt så snäll person. Eftersom det finns andra individer som vill ha mig som vän och som mår bra i mitt sällskap. Kanske låter lite ego, men det måste ju stämma. Jag menar ju inte att jag är världens bästa människa. Men det måste ändå finnas något med mig som folk gillar, eftersom jag har vänner. Något med mig gör att jag är värd att ha som vän. Undrar vad det är?

Vilka tankar man kan få ur sig så här på förmiddagen.


RSS 2.0