Fredag kväll igen...

Jajamensan! Jag sitter här nu även denna fredagskväll och har inget för mig. Men jag e typ supertrött så det gör inget, funderar på att se en film, Sin City. Men jag vet inte...
Men jag fick en sån kul kommentar från Victoria. Förra veckan så slutade det med att jag var med Victoria och Carro. Vi gick en promenad runt i Ösmo. När vi kom fram till ett dagis så var vi tvungna att gå över dagisgården för att kunna gå vidare. När vi hade gått in på dagisgården och gått över så kom vi fram till den andra grinden, och när jag och Victoria hade gått igenom så stängde jag grinden framör Carro och sa:
"Nu är det bäst vi stänger så att inte bohaget smiter."
Varpå Victoria säger:
"Du menar inte boskapet då?"
Det var så himla kul! Kanske inte verkar så kul nu, men det är en sån där grej när man måste ha varit där för att förstå det roliga i det hela.

Lång skoldag, men Kyle tröstar

Det var en lång dag i skolan idag, började 8.15 och slutade 16.10. Jobbigt, det var inte så kul lektioner heller. Men men, man överlever tack vare sina klasskamrater. De får en att hålla humöret uppe.
Ikväll klockan 20.00 är det Kyle XY på femman oxå, det muntrar upp en dessutom. Fast det är Top Model 8 på trean samma tid. Men jag spelar in Top Model. Så får jag se det imorgon istället. Har inte följt den serien förut direkt, men tänkte att jag skulle göra det den här gången. Ska försöka i alla fall...

Shopping och Skola

Det blev inget inlägg igår, orkade liksom inte.
Igår var jag med My inne i Haninge och handlade lite skolsaker och choklad. ;P Riktigt trevligt, men det var mindre kul att vårat tåg var försenat så när vi kom till V-H hade tåget där ifrån redan gått. Så vi fick ta en ersättningsbuss. Men vi kom hem i alla fall.
Nu har skolan börjar på riktigt, det är första hela veckan denna vecka. Jobbigt! Orkar inte, e typ redan skoltrött... Imorgon bli en tråkig dag, med både matte och gympa. Blir trött bara jag tänker på det.
Men det får jag ta hand om imorgon, nu ska jag bara ta det lugnt och lyssna på musik.

Jag är utmanad

Jag har blivit utmanad av Mojsan att skriva 8 saker om mig själv. Det är också meningen att jag ska utmana 8 stycken till sen. Men eftersom att jag inte känner fler än My på denna blogg så struntar jag i det. :P (jag är en rebell!) Men här kommer i alla fall 8 saker om mig:

# Jag har faktiskt ett märke på mina jeans efter mobilen. (som i reklamen)

# Jag måste ha det mörkt i rummet för att jag ska kunna sova.

# Innan jag går ifrån huset så måste jag kolla i brevlådan, även fast jag vet att det inte finns någon post.

# Jag måste jämt veta vad klockan är, annars blir jag galen.

# Jag har i hela mitt liv velat ha en katt, men jag får ingen.

# Jag är helt allergi fri.

# Tomat är något jag verkligen inte gillar, men skulle vilja göra det.

# Av 9 kusiner är jag den yngsta.

Så det var lite saker om mig, lite knäppa och kanske inte så kul. Men jag skrev upp de så nu får ni bestämma om ni vill lägga de på minnet.

Fredag kväll och inget att göra

Jag har inget att göra, det är fredag, jag är 17 år, kvällen är inte knappt här ens och jag sitter här utan några som helst planer... suck!
Men det kan ju vara skönt det med, men inte ikväll. Jag vill hitta på något, träffa några eller i alla fall någon vän och göra nåt. Får ta och söka upp någon. Se om det är någon som vill göra nåt.
Skriver igen senare så får vi se om det blev något.

High School Musical 2

Såg den nyss, så jäkla bra! Lika bra som ettan asså! Fast en scen var lite för mkt. Ellie skulle dö om hon såg den. (Ni som var med när hon såg ettan i skolan vet vad jag menar.) Haha! Men för det mesta var den grym! Mycket bra musik och dans.
image10

Ingen Bloggkänsla

Just nu känner jag inte för att skriva nåt, ville bara säga det....

Känslor med McFLY text

"Walk In The Sun"

I wonder what it's like to be loved by you
I wonder what its like to be whole
And I don't walk when there's a stone in my shoe
All I know, that in time I'll be fine

I wonder what it's like to fly so high
Or to breathe under the sea
I wonder if someday I'll be good with goodbyes
But I'll be okay if you come along with me

Such a long, long way to go
Where I'm going I don't know
I'm just following the road
For a walk in the sun
For a walk in the sun

Brokeback Mountain 6/10

Nu har jag sett den, den var inte så där jättebra. Jag vill nog inte se om den, eller så ska det ta ett tag innan jag gör det. Men den var väl ok i alla fall.
6/10 i poäng. Men nu var det gjort ändå. Jag har sett den och skaffat mig en egen åsikt.
Jag älskar att se på film asså! Jag kan se det mesta, men jag har svårt för skräckisar. De är ju så läskiga. Jag är ganska lättskrämd, tycker till och med att Jurassic Park filmerna är läskiga. :S Men bortsett från skräck så gillar jag det mesta.
Komedi
Action
Thriller
Drama
Fast drama kan bli lite långtråkigt om filmen blir för "djup" så att säga. Gillar mer när det är lite fart i det hela, för mycket kärlek kan bli för mycket också. Pojken och flickan behöver inte få varandra i slutet, det går bra ändå

Brokeback Mountain, äntligen

Nu ska jag äntligen få se Brokeback Mountain. Jag har velat se den jättelänge, men det har aldrig blivit av. Jag har fått höra massa olika åsikter om den. "Den är jättebra!" eller "Det är den sämsta filmen jag sett" och så den vanliga "Den var väl bra, men inte den bästa jag sett".
Men nu ska jag alltså få min egna åsikt om vad jag tycker om filmen. Ska bli spännande.... Skriver sen när jag sett den vad jag tyckte.


Skolstarten är kommen!

Idag börjar skolan, om 1 timme och 30(typ) minuter. Yeey! :P Vi ska samlas i aulan(??) och sen får vi se vad som händer. Jag vill se de nya ettorna! Se om de ser rädda ut... Jag kommer ihåg att jag var skitskraj, så man får ta hand om dem och vara snäll. hihi Har hört att de inte är så många, bara tio stycken eller nåt. :S Nästan ingenting ju! Vi är väl inte heller så många, men fler än tio i alla fall. Tror vi är typ 14 eller nåt... inte riktigt säker.

Nej nu ska jag gå och förbereda mig, göra mig så där otroligt snygg! haha, vad jag är kul! :D

You&Me och You&Me

Min älskade bror och jag
image8

Matay och MashRam är redo för allt!
image9

Sista dagen av ingenting

Japp, idag är sista dagen jag kan göra ingenting på. För imorgon börjar skolan, andra året på gymnasiet. Jag går omvårdnad med de bästa klasskamrater som man kan ha! Speciellt så finns där en liten Matay, hon är bättre än bäst!! <3
Så det ska faktiskt bli lite skönt att börja skolan igen, träffa alla och inte behöva gå runt hemma och göra ingenting. Läxor och sånt kan man ju skippa kanske, men det blir nog bra. (Bara vi slipper att skriva sagor, eller hur Matay?)
Men samtidigt som jag får träffa mina klass-älsklingar så får jag se mindre av mina andra älsklingar, de gamla klassvännerna. Men det finns ju alltid helger, dessutom så måste du ju ha tillbaka din bok V. (vet inte om du vill att jag skriver ditt namn här)
Jag har lånat den sista Harry Potter boken av henne. Ska bli spännande att läsa den, den är ju på engelska så det kommer väl ta lite tid, men men... Ska se den senaste HP filmen också, Harry Potter and the Order of the Phenix. Ska kanske gå och se den med en granne, hon vill också se den. Men som med mig så har typ alla hon känner redan sett den, så det blir vi som ser på den.

Flyg 29 saknas

Jag är helt galen i det! Älskar den serien. Jag har sett den när den har gått på morgonen på sommarloven. Både förra sommarn och denna. Jag vill ha den på DVD men problemet är att den inte finns här i sverige... :(  Måste köpa den från Amazon i sånt fall. Finns inte ens att ladda ned. :P Har kollat. Det ska komma en film sen, de håller på att spela in den nu typ. Sen så finns det tydligen böcker också. :O
image7
Love it!

Hemma igen!

Jag har varit hemma hos min kära syster på fest. Hon har fyllt 18 år, så det skulle vi fira!
Jag hade superkul! Jag pratade med en massa trevligt folk, dansade och hade det skoj. Sen pajjade min fot....
Så resten av kvällen fick jag hoppa runt på ett ben. Jag kunde inte vara med på Twister, men jag fick vara snurran. Det var skojsigt. Jag snurrade på och de andra gjorde knutar på sig själv.
Hon hade en liten maskerad-fest så jag var utklädd i "skoluniform". Det var kul. Sandra (syster) var en älva eller nåt... Det kom även en katt och en fjäril, eller som de kom att kallas: "Cat-Boy" och "Butterfly-Dude". Jag blev "Tie-Girl". Sen kom det en massa annat folk också, men de var inte så utklädda. Men kul var det i alla fall...

McFLY!!

Nej det är ingen hamburgare. Det e många som frågar det när jag säger att de är bra. Det är ett jättebra band från England, de är fyra stycken:
Harry Judd - Trummor
Tom Fletcher - Gitarr och Sång
Dougie Poynter - Bas och Sång
Danny Jones - Gitarr och Sång
Ni kanske har hört talas om dem, för de var med i filmen Just My Luck med Lindsay Lohan. Jag tycker inte filmen är så jättebra, har lite svårt för Lohan, hon är inte min favorit skådespelerska direkt. Men McFLY är ju med så självklart har jag sett den. Men det roliga är att jag gick på bio med min syrra och så bestämde vi oss för att se den. Jag visste inte då att de var med, så när vi satt där inne och filmen har pågått ett litet tag, då kommer de där helt plötsligt. Jag höll på att hoppa ur stolen! Jag blev så glad och överraskad på samma gång så jag viste inte vad jag skulle ta vägen. När de sen spelade låtar så sjöng jag med i allihop. Sjöng nästan högt. :P
Men McFLY är ett band som jag rekomenderar om man gillar min musiksmak :P
"Vad är din musiksmak då?" Asså jag vet inte, det e pop med lite rock i och några ballader om jag ska beskriva den...
image6
Danny, Tom, Dougie, Harry

TV-Freak

Jag är ett riktigt TV-Freak. Jag älskar att bara ligga i soffan och se på tv. Jag har en massa serier som jag följer också. Bland annat:
Bones
Las Vegas
CSI (Alla tre)
Kyle XY
Desperet Housewifes

Och så klart OC när det gick. Jag har också börjar se lite på One Three Hill nu när repriserna har börjat att gå. Men min favorit bland dessa serier måste nog vara Bones, det är ju bara så bra! Ser på repriserna som går på kvällarna nu när det är säsongs uppehåll. Vill ha den serien på DVD. Hmm, det blir mycket att önska sig i julklapp.
Jo! Jag kollade på Angel också när det gick, och Buffy. Bra serier det med, dessutom så fanns det ju med en riktig snygging i båda, David Boreanaz. Han är ju nu med i Bones, vilket är en av anledningarna till att jag började kolla. Men nu så gillar jag själva serien också.
 Replik från Bones: Special Agent Seeley Booth: [after Zack has just rattled off something about the liver] I need subtitles when I come in here.

Hemmadag med OC och bakning

Jo, det har jag! Småkakor, men endå(??). Jag gjorde vaniljhorn, mycket goda faktiskt...
Jag har inte haft så mycket att göra idag, skulle ha åkt in till Stockholm med min syster. Men så blev det inte. Men men...
Jag har sett två stycken avsnitt av The OC, sååå bra!! Har hela första säsongen på DVD. Vill ha den andra och tredje med, men de är ju inte så där jätte billiga och jag har inte direkt ekonomi för det. Får önska mig i julklapp. ;P
    
Jag var helt galen i det! Synd att det slutade. Det fanns/finns så många fans av det. Men samtidigt som det gör det, så finns det folk som hatade det. Hmm förstår mig inte på sånt folk, inte gilla OC... de måste vara galna. :P

Bloggen fixad

Jag har nu fixat till min blogg så att den ser bra ut. Fyllt i listorna också. Fast inte den med intressen. Har inga intressen så.... tror jag. Eller tekniskt sett så är ju det man skriver på "gillar" listan, det man intresserar sig för också ju. För hade man inget intresse för det, så skulle man ju inte gilla det... Visst?
I alla fall...
Idag ska jag klippa mig! Yeey! Äntligen. Fast det var inte så längesen jag gjorde det senast. Innan sommaren någon gång. Det ska bli skönt ändå.
Föresten, hur stavar man till ändå? Med e eller med ä? Endå, Ändå
Båda ser bra ut, de kanske har olika betydelse? Hmm detta måste kollas upp...

Nykomling...

Hejsan alla där ute! Jag är en nykomling bland er alla.
Jag kommer att skriva om mitt liv och det som hör till det.
Hoppas at det finns någon där ute som kan tänka sig att titta in lite då och då ;P
Ha en bra dag!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0