Blandade känslor

I morgon är det JULAFTON!! Då ska vi på kryssning, längtar... Hoppas att det blir kul, jag är ju liksom enda ungdomen (haha) bland en massa vuxna. Men det kan nog bli trevligt det med. Annars så får man väl kanske ragga upp nån snygging. ;P
Idag har jag inte gjort ett dugg, bara gått omkring och latat mig, tagit ett bad och sett på TV. Vart rätt skönt faktiskt. Men samtidigt lite jobbigt, man tänker för mycket. På både bra och dåliga saker. Men av nån anledning så är det ju de dåliga sakerna som tar överhanden och man fokuserar mest på dem. Jag försöker att hålla modet uppe, hålla tillbaka tårarna, men ibland så går det helt enkelt inte.
Ojoj, nu skriver jag om en massa saker som inte är meningen att folk ska veta. Men samtidigt så vill jag skrika ut till alla: SE MIG, HÖR MIG! Men det går inte, ingen får veta, ingen får förstå. Jag vill lida i ensamhet. Men jag vill ha hjälp endå...

Tjolahopp

Jullovet är här! Eller egentligen igår.... Det är såå skönt! Bara slappa och ta det lungt. Snart är det julafton också, då blir det kryssning! Skoj skoj!
Jag har inte suttit vid datorn på ganska länge, jag har inte haft någon lust liksom. Men nu hade jag så tråkigt så jag tänkte att jag kan sitta en liten stund. Men jag har ju ingen aning om vad jag ska skriva i min blogg heller. Har ingen "blogg-fantasi".

Blä-dag

Det blev ingen klassresa för mig idag, kände mig nästan lite värre än igår. Jag är så förbannad på denna sjuka som jag har fått. För jag är inte direkt sjuk med feber och så men jag mår illa. Den kommer i vågor, ibland så känner jag mig helt normal. Men ibland så får jag vågor av värsta illamåendet. Det är hur jobbigt som helst!
Mamma och Bosse ska åka bort idag också, men de kommer hem imorgon igen. De ska på en kryssning med Bosses jobb. Mamma ska köpa en så där stor tup med tio små lakrisal i. Mums!
Men den får jag ju inte förns imorgon så jag kan fortfarande tycka synd om mig i ett dyng till. :P

Att vara eller inte vara...Sjuk?

Det här är ju jättekonstigt! Igår hade jag så ont i magen så det kändes som att hela magen skulle explodera, jag tillochmed kräktes en gång. Trodde jag hade fått vinterkräksjukan, men idag så har jag varit helt frisk. Så skumt! men jag är bara glad, för då kan jag åka med på våran lilla "klassresa" imorgon. Yippie! Eller vi ska på museum, hur kul nu det kan vara... Haha!
Idag har jag bara varit hemma och latat mig, det är himla tråkigt asså. Bara sitta för sig själv och inte göra nåt. Det är väl skönt i början, med sovmorgon och så. Men sen så blir det så himla tråkigt när man inte har någon att prata med. Speciellt när man inte känner sig sjuk.

Återträff

Idag så är det återträff med "Tjejgruppen". Det är en grupp med tjejer som träffades på tisdagar, uppe i Sockenstugan vid kyrkan. Men nej, det är ingen religiös grupp. Det råkar bara vara så att det är kyrkan som anordande den. Vi var väl ungefär 13 tjejer i åldrarna 14-16 tror jag det var. Vi hade en massa skoj och i slutade med att resa fem dagar till Italien! Hur underbart som helst!! Vi hade i alla fall en massa skoj och idag då så ska vi ha en liten återträff. Vi har haft en innan men det är alltid kul att träffas så här lite ibland så att man inte tappar kontakten helt med dem.


Munsår

jag har fått ett munsår... Suck. Jag kan få det ibland, bara får en vecka eller två. Sen så försvinner de i några månader så får jag ett igen. Jag brukar oftast inte göra något åt de, låta de läka av sig själva. Men idag så inhandlades Anti! Nu ska det bort. Det blir extra jobbigt på vintern när läpparna är torra av det kalla vädret också. Men med Anti så ska det väl gå att få bukt på det!
image27

Ego-tripp

Sitter vid dem "gamla" datorn. Vi har två stycken, en som vi använder och en som vi använder ibland.... :P
Men nu sitter jag alltså vid den som vi bara använder ibland. Jag hittade en gamal bild på mig från jag vet inte när. Men den är inte så gamal i alla fall. Men det jag tänkte på var att mitt hår ser helt underbart ut! Tycker i alla fall jag. Jag hade måste ha haft en jäkligt bra hårdag den dagen. För tro mig, mitt hår var bara ett helt trassel de flesta dagarna. Nu har jag ju lite kortare och mindre bångstyrigt hår. Har bytt schampoo, så nu är det bättre. Men just på den här bilden så ser det ut som att mitt hår har blivit tillfixat av värsta proffset ju!
image26

Helgen typ

Igår var morfar, moster, morbror (deras respektive) och Pia (mosters mamma) hos oss och åt mat och snackade lite. Jag, mamma och Bosse var naturligt vis också här hemma. Det var himla trevligt, fast jag sa inte så mycket men ändå. Maten var god... :P
Idag så har jag sett Tillbaka till framtiden, den är ju bara för bra! Har alla tre filmerna, funderar på att se tvåan nu. Men jag har inte bestämt mig riktigt. Får se.
Jag gillar verkligen han  Michael J. Fox, han e ju bara för cool! I Spin City är han ju också bra.
image25

RSS 2.0