Ny energi!

Jag har fått en energi kick! Det var väldigt roligt på jobbet idag, klappade kor och grejer! Visst städade vi lite också, men det var kul det med.
Sen kom jag hem och tog en dusch, superskönt! Efter det satte jag mig vid datorn, loggade in på msn och satte på musik. Det blev soundtracket till filmen Juno. Favorit låten är introlåten i filmen. All I Want Is You av Barry Louis Polisar. Så skön låt!
Sen fick det bli lite TV6 forum, kollade runt, läste nya inlägg. Men jag lämnade inget. Sen kollade jag bdb, hade fått lite kommentarer. Sen loggade jag in på TV6 forum igen och skrev då ett litet inlägg med en länk till min blogg. En önskning av Starbuck, ja hon heter så på forumet.
Just nu i skrivande stund får jag massa nya låtar av Tessan. Spännande! Speciellt en låt av Red Jumpsuite Apparatus, Face down heter den. Suverän låt!
Nej nu blir det kanske lite mer TV6 forum, skriver jag ett inlägg till höjs jag i "rank". Tror jag i alla fall. Hoppas jag....

Blogg Reklam

Här kommer lite reklam för en forumvän. Tartarus blogg. Han är medlem på TV6 forum liksom jag. Nystartad blogg som jag tycker är helt suverän! Gå in, läs och tänk efter.

Börja läs den!

Sommarjobb

Nu har jag sommarjobbat i tre dagar. Det är riktigt härligt! Ok städning kanske inte är så jättekul. Men det blir rätt så kul med alla trevliga männsikor. Dessutom har vi raster. :P Mina jobbtder är rätt ok, 7.00 - 15.30. Det är lite segt att gå upp tidigt, 5.30. Men jag börjar vända på dynget nu, blir trött vid åtta på kvällen. Men jag kommer inte jobba i helgen så det blir skönt. Då kanske man ska gå ut. Får se hur det blir med My, hon ska bort på lördag på dagen. Men hon kanske kommer hem så vi kan gå ut. Tyvärr ska Tessan jobba öndag sp hon kan inte gå med. Men jag ska träffa henne på lördag på dagen. :D Längtar så efter min älskade Terese! <3

Tråkigt!

Jag har så tråkigt! Jag vet inte vad jag ska göra, det är inge fint väder så man kan inte sitta ute. Försöker få tag i en vän att leka med. Får se hur det går.

Men det finns lite bra saker om den här dagen. Vi ska äta tacos idag! Mums! Det var längesen vi åt det hemma. Det var längesen jag åt det över huvud taget.

Nej nu ska jag spela musik på så hög volym att jag inte hör mig själv sjunga!

Vad hände med vädret?

Vi har haft så himla fint väder flera dagar nu, men nu verkar det försvinna. Jag vill ha det tillbaka! Ge mig sol!
Nog om vädret. Igår var jag inte med Victoria. Jag kontaktade henne, men hon skulle till ikea med en kompis. Hon frågade om jag ville med, men jag kände inte för att åka till ikea igår. Men det finns fler dagar vi kan umgås på. Jag frågade då Kalle om han ville umgås. Det ville han gärna, så vi åkte till hamnen och käkade glass. Fast vi åt inte glass från någon av bodarna utan vi köpte varsin daimglass i en kiosk. Men det var gott det med.

Vad ska man hitta på idag då?

Var det allt?

Jaha nu är det sommarlov. Känns inte som det idag. Det är värsta molningt ute... BLÄ! Nej jag får ta och göra det bästa av dagen. Ska kanske ringa Victoria. Har lovat henne att vi ska umgås till långt in på natten! Haha.

Nej nu ska jag ringa min vän och så får vi se var det bär av där ifrån.

Mimik till låt

Johann Lipowiz gör mimik till låten Thats my home.

Solbränd blogg

Nu har det blivit ett litet glapp i mitt bloggande. Men jag har liksom tappat lusten lite sen de ändrade. Dessutom säger My att man inte kan läsa min blogg. Skumt...

Igår var jag på stranden med My och Tessan. Blev ganska så solbränd. Det gjorde lite ont när jag skulle sova. Axlar, rygg, bröstet, mage, armar och lite på benen. Så det gjorde ont hur jag än låg liksom. Men nu har det lagt sig lite, ska försöka ta en dusch, förhoppningsvis gör det inte för ont.

Hej hopp i värmen!

RSS 2.0