Test-shopping

Bones var helt underbart bra igår!! Längtar redan till nästa tisdag...
Har precis gjort ett samhällsprov, urk. Inge kul, kunde bara hälften också. Men det var ju så tråkigt! Efter den här lektionen så är det engelska, sen slutar jag! Hurra! Då ska jag ner till centrum för att gå på Lindex och troligtvis köpa en klänning och kofta som jag ska ha på julafton, ska fråga My om hon vill följa med.

Måndag

Nu har det gått några dagar igen sen jag skrev. Det blir så ibland. Denise, jag lovar att bättra mig. :P
Idag är jag ledig, för att det var öppet hus på mitt gymnasium i lördags. Så då fick vi måndagen ledigt. Det var väldigt kul faktiskt, jag och My hade först hand om en tävling där man skulle sätta in organ på en sån där docka. Och sen så tog vi blodtryck på människor. Träffade Denise och vi hoppade runt en stund, sen visade hon att hon har tagit bort sin tandställning! Grattis vännen!! Puss

Bones in Back!

Yes yes yes! Mitt favorit program är tillbaka! Bones börjar igen på tisdagen den 27/11 klockan 20.00 på tv3. Som jag har längtat, nu hoppas jag att man får svar på alla frågor som kom upp i slutet.
Kommer verkligen Zach att åka till Irak? Nej det får han inte, han e ju så söt!
image24

Tillängnad dig!

Detta skriver jag nu för att Denise tycker att  jag skriver för lite inlägg. Hon sitter brevid mig i skolans bibliotek och skriver så det ryker om tangenterna. Men frågan är vad man ska skriva då?!!
Denise tycker att jag ska skriva om skattebetalarna. Ehh... ok, de betalar skatt! Så, nu var det klart!
 Men jag har ju inget intressant att skriva om... Men men. Hörde att Denise var inne på sitt sjunde inlägg för idag, att hon orkar... Eller har tid för den delen, med unge och allt!
Nu blev det i alla fall ett litet inlägg, nöjd?
Detta inlägg är tillängnad min egna "sexi mama" Denise!

Grattis!

Josh Duhamel fyller idag 35 år, det vill jag bara påpeka. För han är ju en liten snygg en. Tyvärr så har han en flickvän, Fergie från Black eyed peas. Han var med i filmen Transformers som hade premiär i somras. Men många känner nog igen honom från femmans serie Las Vegas där han spelar Danny McCoy.

image23

SamhällsMange

Sitter på samhällslektionen men My brevid mig. Hon bloggar hon med. Mange Schmidt dånar ur högtalarna, men våran lärare tog just bort det, hon vill visst att vi har lektion nu, bläää!!
Men men.... nej nej.

Snökaos!

Det snöar! Jaaa! Jag gillar snö, det är kul. Men vad som är mindre kul är att det blir kaos på vägarna och med all kollektivtrafik, men jag har tur idag för tågen går idag. Men jag tycker synd om alla som satt i bilkön utmed väg 73. Hörde på radion att en stackars tjej hade suttit i sin bil i tretton(!!) timmar. Bosse satt i den kön, men han satt inte lika länge. Halv tolv så var han inte hemma, men jag vaknade till kvart i fem och då gick jag upp för att se om lampan i köket var släkt (mamma tände den på kvällen så att det skulle vara lite tänt när han kom hem.) så då gick jag och la mig igen.
Det stod verkligen still på den där vägen, mamma ringde honom vid typ åtta och sen igen en timme senare. Då hade inte kön rört sig ett dugg. Jobbigt läge asså!

Traveler

Jo jag lovade ju att skriva ett litet omdömme om den nya serien på femman.
Det får bli en 7/10. Den var rätt spännande och så. Men ibland så blev den lite för mycket när de var tvugna att springa och gömma sig hela tiden. Men det är definitivt en serie som jag ska börja följa, dessutom så har jag ju inget annat att se på torsdags kvällarna... :P

Kärlekstrubbel

Ojoj tre inlägg på bara några timmar... My du har smittat mig! :P

Jo, jag har lite kärlekstrubbel, den gamla vanliga klyschan. Jag gillar han, men han gillar inte mig. Suck, vad ska en flicka ta sig till?
image22

Tjolahopp!

Det funkade! Tack My för hjälpen! Nu kan jag länka! Haha.
Ikväll tänker jag se på Traveler, en ny serie på femman. Den verkar vara rätt bra. Hoppas att den är det också. Får skriva en beömmning imorgon.
Imorgon är det fredag redan, veckorna går så fort! För fort nästan. Man hänger ju inte med alls...
Jag har sån brist på saker att skriva om... det är därför det blir så lite inlägg.
Nej nu blev jag ego och tänker lägga in en bild på mig själv.

En gammal bild:
image20

En ny bild:
image21

Kan ni se skillnaderna?

Onda knän och köttfärssås

Jag har jätteont i mina knän. Jag tror det beror på attjag har suttit ner för mycket på min datorstol. Men men... jag orkar inte stå upp, då får jag ju ont i ryggen för att jag måste böja mig ner.... :P
Idag åt vi spagetti med köttfärssås vet ni vad? Jag gillar inte det längre... Jag brukade älska det, men nu det gick bara inte ner. Det ville vända i magen igen. Läskigt.

Jag ska bara pröva en grej här...
Min väns blogg: Mojsan

Upp och Ner

Jag har läst lite i min blogg ch upptäckt att mitt humör går väldigt upp och ner. (NEHE! Säger väl alla mina vänner nu.) Asså det visste jag väl redan, men det blir liksom mer verkligt när man läser om vad man har skrivit. Ena dagen så är allt jättebra och livet leker och sen kommer nästa inlägg där jag är på gränsen till självmord typ. Humössvängningar javisst, men här svänger de som bara den. Men om jag tänker efter så är det så det är. Ibland så vill jag inge mer och sen så händer nåt som gör mig glad. Jobbigt ju!

Starlight Express

Igår så var jag inne i Stockholm med mamma, Bosse och Sandra. Jag och Sandra hade fått biljetter av fåra föräldrar till Starlight Express. Den var skitbra! Häftig musik. Alla åkte runt på rullskridskor och sjöng och dansade. Jag skulle gärna se den igen om jag fick (eller hade råd).
Mamma och Bosse var förresten inte med, det gick runt i globen centrum. Men efter det var slut sen så gick vi alla och åt på Bamboo Garden. Jättegott! Men sen när vi skulle gå så tog det jättelång tid för de att komma med notan, så vi missade vårat tåg hem. Vi fick därför sitta på Sthlm södra i en halvtimme och sen sitta i VH en halvtimme. Men vi kom tillslut hem i alla fall.
image19

RSS 2.0