Jag suger!

I alla fall när det kommer till uppdatering av blogg. Men som sagt har jag ingen lust. Vad ska man skriva liksom. Känner inte för att bara skriva om en massa tråkigheter. Vill ju komma med goda nyheter också. Tyvärr är det lite torrt på den fronten just nu, har varit det på ett tag faktiskt. Detta är inte "Annas tråk-blogg", det ska vara roligt att läsa här. Fullt av glädje och kul saker.

*VARNING FÖR GNÄLL!*
Jag hatar svenska nationella! Kommer inte på vad jag ska skriva. Får man automatiskt ig i svenska om man skiter i den?

Kalla fötter

Igår fick jag kalla fötter, för jag stod barfota i nikstaviken! Jag och Tessan spelade in en dansfilm till ett skolprojekt. Hennes syster fick hålla i kameran. Det var hur kul som helst, men kallt som sagt. Nu ska vi bara klippa ihop filmen så är den klar sen. Hoppas den blir lika bra som den förra.

Vad skulle jag göra utan mina flickvänner? <3

Hej

Hej, detta är mitt blogginlägg för idag. Jag orkar inte...

Stilla

Stilla, det står stilla i mitt huvud. Jag har inget att skriva. Kan försöka och se. Ska jag skriva om min dag? Hur mycket jag älskar mina vänner eller hur mycket jag saknar min kusin? Ok, huvudet är fullt av tankar och funderingar. Vem är jag, vem har jag varit och vem ska jag bli? Tunga konstiga frågor. De går inte att svara på riktigt. Nej, nu börjar vi det här inlägget. Jag ska svara på de första frågorna.

Idag var det en riktigt soft dag. Kom till skolan vid nio och hade step up. Sen blev det dusch som följdes av massage. Till lunch blev det kycklingsallad som våran klass åt i ett mötesrum. Tessan fick skjutsa mig hem. Jag menar, hon har ju tagit körkort nu. Det måste man ju utnyttja! ;P
Men Tessan är ju så underbar att hon skjutsade ju hem mig! Det älskar jag med henne! (Märkte ni den fina övergången?) Alla mina vänner är underbara! Mina gamla klasskamrater och mina nuvarande. Ingen nämd ingen glömd. Vad skulle jag göra utan er. Jag känner mig nere och glömd, då kikar ni fram och gör mitt liv till något underbart!

Sist men inte minst står hon där som en ängel utan vingar. Min älskade kusin Liz! Hon är som alla vet i USA vilket är helt underbart, but sometimes it breaks my heart! You are so far away and I miss you so much you cant even belivie! Tack gode gud för internet! Vi lyckas ibland prata med varandra genom msn. Men då dras alla känslor upp och saknaden blir till en klump i halsen.

Jag vid min dator sitter,

Magen bubblar av fnitter.

Du skrev en rad till mej,

Jag svarade med ett hej.

Vi pratade i timmar två,

Tänk att tiden så fort kan gå.

Du sa att din skolklocka slog,

Mitt hjärta det plötsligt dog.

Det kändes som jag blivit blind,

En ensam tår föll ner för min kind.


Nu är det gjort!

Nu har jag en tatuering! Woohoo! Jag är supernöjd och den blev jättebra! Den är rätt svullen, men det gör inte så jätteont. Svider lite bara. Här är den!


Visst är den fin! :D

RSS 2.0