Besatt!

Jag är helt besatt av tv6 forum! Loggade just ut från det efter en och en halv timme. Det är inte klokt! Men det är ju så kul att vara där inne och bara skriva och läsa olika inlägg. Man skrattar så himla mycket. Förrut satt jag bara inne på Stargate forumet, men nu har jag även börjat utforska de som handlar om andra saker med. Tex. filmer och själva tv6. Alla är så trevliga där inne.

Men jag får faktiskt sitta inloggad där i en och en halv timme. För jag har idag både städat mitt rum (skulle ha gjort  det igår, men det blev aldrig av) och så har jag gjort samhälls uppgifter. Vi har prov om EU på tisdag. Oj oj, hur ska det gå? Bra, hoppas jag. :D

Nej nu måste jag gå ner till köket och se om jag kan hitta något att äta.

Slutet på dagen

Efter senaste inlägget så har jag varit ute på BEN med Bosse. BEN är Bosses motorcykel. Den är döpt efter Bosse, för hans fullständiga namn är Bo Eric Nyqvist. Det blir då BEN. :D Vi var ute i ungefär en timme tror jag. Så jäkla härligt och kul!
Vi har också grillat grillspett till middag. Sååå gott! Mamma gjorde tzatsiki också, älskar det! Mums! Till efterrätt blev det grillade mashmallows. Smaskens!
Nydushad är jag också. Oj, nej det är jag inte. Inte riktigt i alla fall, har inte insett att klockan har blivit så mycket. Jag duschade väl vid sex tiden. Nu är ju klockan halv tio!
Har suttit framför datorn i två timmar nu. Trodde det bara var en timme på sin höjd. Hade ju tänkt se Mars Attacs på sexan klockan nio. Ja ja, jag får se den nån annan gång...
Nu blir det lite mer youtubande, man fastnar så lätt där.

Fortsättning

Så, nu har jag fått lite frukost i magen och datorn har hunnit knäppa sig lite. :P Jag har fyllt i hälso papprerna till körkortstillståndet också. Spännande! Vi ska skicka in dem och så ska jag gå på sån där handledarkurs med mina tre(!!) handledare. Mikael(bror), Bosse och pappa ska vara med mig. Den 19-20 maj så ska vi på den kursen.

Jo, jag skulle lägga in en bild på mina nya skor som har gett mig så mycket smärta (i fötterna).

Visst är dom söta och fina? Älskar dom! Det är faktiskt mina första riktiga ballerina skor. Har annars gått  gympisar hela somrarna, eller tofflor.

Mamma springer runt här, hon ska byta gardiner i vardagsrummet.
- Hej! säger hon till alla på blogg.se.
Haha lilla mamma, du är så söt! <3

Folk, här?

På min blogg? Så nu i morse när jag loggade in att lite olika människor hade kommit in på min blogg och kollat, ja till och med lämnat en liten hälsning. Alltid trevligt med lite besök. Inte för att de kanske kommer bli några regelbundna läsare. Men det är ju alltid kul när någon läser vad man skriver.

Idag är vädret inte lika fint som det var igår. Visst är det varmt, 15 grader var det senaste jag hörde. Men det är molningt.... Blir väl att fixa lite i trädgården med mamma och Bosse (låter kanske töntigt, men det kan vara rätt mysigt att bara vara hemme med familjen). Kan kan inte gå någonstans ändå, fick sånna jäkla skavsår på hälarna och lilltårna av mina nya fina ballerina som jag envisades med att ha på mig igår. (Lägger upp bild senare, nu blev det frukost.)

Åhh så bra det var!

Det var ett helt underbart, fantastiskt och jätteskoj avsnitt av Stargate Atlantis! Ett roligt återseende av Teal´c från SG1 och många roliga scener. Jag har nu suttit ca en timme inne på tv6 Stargate forum. ;) Det är alltid lika kul att logga in där. Alltid har nån skrivit något kul och man kan skriva nåt tillbaka.
Jag mår nog som bäst när jag har varit där inne ett tag. :D

Nej nu ljög jag! Som allra bäst mår jag självklart i sällskap med mina änglar My och Tessan! <3

Superfredag!

Idag har varit en jättebra dag! Vi hade två lektioner, långa visserligen, men vi slutade klockan ett. Det var god lunch, pannkakor och jag fick lite beröm av en lärare.
Träffade mamma efter skolan och fick då ett par små nylonstrumpor som bara täcker tårna och hälen. Detta efter att My så vänligt rekomenderat dem.
När vi sen kom hem så satt jag och mamma i solen och njöt! Så härligt, jag blev väl inte brun eller så. Men det var jätteskönt!
Till middag sen blev det en Thailändsk kycklinggryta typ, med nudlar till. Jättegott!!
Nu har jag suttit framför datorn och surfat runt ett tag. Väntar på att klockan ska slå 21.00 för då är det dags för Stargate Atlantis! :D

Så där ja!

Nu börjar det äntligen gå åt rätt håll. Världen ser genast mycket ljusare ut. Tänka sig, ett litet samtal på en timme och redan mår jag bättre än på väääldigt länge. En gladgubbe för det! :D

Usch jag åt just två mackor med salami på så nu smakar det salami i munnen. Fast det är ju gott, men lite unket skakar det. :P

mensvärk har jag också....

:D


Skit också!

.........

Städdag

Idag var det städdag i området. Solen sken, men det var molnigt och blåste kallt. Men det var trevligt i alla fall. Det brukar vara det på dessa städdagar. Alla i området (ja, nästan alla) är ute och hjäpler till att borsta och rensa i rabatter. Sen är det självklart korvgrillning och lotteri. Och kan ni tänka er? Vi vann! En jättegullig porslinsfågel som man kan ha på utsidan. Lägger upp en bild nån annan dag.
I kväll ska jag iväg till syster. Håller just nu på att tappa upp ett bad till mig själv. Kommer få träningsvärk efter allt sopande. Men det få jag bekymra mig om imorgon.
Oj! Nu är badkaret nästan fullt. Ska lägga mig i det varma sköna vattnet och bara njuta i en timme!

Fredags pizza

Idag är Bosse borta. Han ska äta middag med sina barn, så jag och mamma ska äta pizza. Mums! Jag ska ha en Santa-Maria. Vet inte riktigt vad det är på den. Men den är riktigt god.
Min kära syster ringde för nån timme sen och överraskade mig med att bjuda hem mig till henne imorgon kväll. Då ska hon och några från hennes klass ha sällskapsspelkväll. Låter mycket trevligt. :D
Men nu är jag faktiskt hungrig, undrar om inte mamma ringer snart...

Bloopers i bloggen!

Haha! Min kära kusin har informerat mig om att det heter instruktör och inte konstruktör, när man pratar om ledare inom träning. Det har hon så rätt i! Så i mitt förra inlägg finns ett litet fel. :D


Gott och blandat

Igår var jag på vattengympa och det gick jättebra! Kul var det också. Fast några tanter pratade typ hela tiden, det var lite jobbigt. För då kunde man inte koncentrera sig och lyssna på vad konstruktören sa. Men i det stora hela var det jättekul. Ingen träningsvärk har jag heller, vilket är skönt.
Fast istället har jag fått ont i min fot igen. Precis som förra året. :S

Godislöfte!

Idag lades ett godislöfte mellan oss tre flickor. Tessan, My och jag då. Det varar ända till på måndag! :S Vi får se hur det går...
Ikväll ska jag på vattengympa med mamma. Låter kanske lite töntigt med  vattengymnastik, något som gamla håller på med. Men jag tror att det kommer bli kul. Det är nog ett tränings sätt som passar mig. men vi får se hur det går med det med... :P
Efter skoloan idag var jag och My ner till centrum för hon skulle ha lypsyl och jag skulle hämta ut mina p-piller. Helt plötsligt så kommer det en massa militärer gåendes. Värsta coolt ju! :D I full militärmundering med gevär och grejer. Rätt genom centrum gick de.
Nej, nu är jag hungrig och jag känner att min jaktinstinkt håller på att ta över. Jag får ge mig ut (ner till köket) i jakt på föda.

Soft dag

Idag har varit en äldigt soft dag. Började halv ett med svenska. Det var den enda lektionen. Så vi slutade halv två. Då åkte jag och mina idoler Tessan och My ner till centrum och fikade i solskenet.
Sen kom jag på att jag var tvungen att gå till ungdomsmottagningen för att förnya mitt recept på p-piller. Eftersom det var öppet hus för tjejer så gick vi dit. Men sen fick vi sitta där i ca en timme innan det blev min tur. Det tog tio minuter. Sen gick vi till bussen och jag åkte hem.

Nu har jag ätit och väntar på mamma som håller på att göra sig i ordning. För vi ska på barnkalas! Min kusins barn, Alvin, fyller fyra år idag. Han och hans lillebror, Vilmer två år, är så söta och gosiga. 

Declan galbraith - An angel



Så grymt bra!!

Bilder från fest

Finns att skåda här. Gå in på fredag den 11 april.
Många bilder i alla dess former blev det!

Fest igår, oj oj

Japp, igår var det fest hemma hos Antonia. Det var hur kul som helst! Massa trevligt, och snyggt, folk var där. Det spelades twister och snackades och fotades. :D Har inte varit särskilt bakfull idag, blir typ aldrig det. Jag har sån tur. Sov hemma hos brorsan gjorde jag. Han är ju en liten ängel, med djävuldshorn. Han hade bäddat så fint på sin soffa åt mig när jag ramlade in där vid tre. Somnade med en gång och vaknade igen vid nio. Så jag fick till och med några timmars sömn.
Mamma ringde sen och sa att hon och Bosse skulle åka till handen och undrade om jag ville följa med. Det gjorde jag, tur var det. Brorsan hade inte mycket till frukost hemma, tog lite fil med crunchy. Så det blev två hamburgare på McDonalds. GOTT!!
Men nu sitter jag här hemma och är lite seg. Det går inget på tvn så jag får väl roa mig med datorn eller se en bra serie som jag fått låna av Tessan.
Får se vad jag gör...

Kort om helgen

Det började i fredagskväll, då innan middagen kände jag mig dålig. Gick och la mig i soffan under en filt och tittade på High School Musical. Blev bara sämre och fick feber. På natten kunde jag knappt sova, hade så jäkla ont i huvudet. När jag vaknade på lördag morgon så kände jag mig lite bättre, men inte ok. Så det fick bli en dag i soffan. Runt ett tiden fick jag den högsta febertoppen, då somnade jag till i ett par minuter. Efter det blev jag bara bättre och bättre. Så bra att  jag gick på festen som jag först tackat nej till (eftersom  jag var sjuk). Söndagen mådde jag bra igen. Lite slö efter lördagen bara då. :P

Nu har jag sett klart på Stargate SG1. Det finns inget mer att se! Allt är slut.... Tills filmerna kommer till Sverige. :P

Ledig fredag

Jag har inte varit ledig från skolan, men vi hade bara en lektion. Jätte skönt! Sen idag ska jag inte göra ett skit! Absolut ingenting! Inte vara med några vänner, bara se på tv och sitta vid datorn. Lata mig helt enkelt. Kanske låter tråkigt, men jag har bestämt mig. Det ska bara vara jag och en godispåse. ;D
Självklart så är det Stargate Atlantis också, det är ju fredag.

Skolan

Blogen har legat nere och jag har inte haft tid. Därför har det inte blivit något bloggande. Men så ska jag väk vara igång igen... Eller ja, i alla fall tills jag är klar med mitt arbete i medicinsk grundkurs. Det är så tråkigt. Men jag får skylla mig själv. Jag hade tid på lovet, men icke. Så då får jag stressa med det nu. Det ska vara klart på fredag.
Det kommer gå bra! Eller hur?

RSS 2.0