En idé!

Aha! Ser ni den tända glödlampan ovanför mitt huvud? Jag sitter här i skolan och fick just en idé. Men jag tänker inte tala om vad det är förns jag kommer hem. Men jag kan säga att det är en idé om vad jag ska skriva i min blogg! Nu kommer jag kanske orka skriva mer i bloggen, för detta är något jag gillar att tala om. Någon som vet vad jag talar om?

Svar!

Jag kollade upp det där med ägg och påsk. Hittade en rätt bra sida om det, den är hemmegjord men hon som har gjort den verkar rätt seriös. Jag tror inte det är något fejk. Så gå in här och kolla. För jag orkar inte göra en sammanfattning om det som står.

Whats with the eggs?!

Jaha så var den här då. Påsken (easter, Liz) menar jag. Ja, påsklov har jag ju haft hela veckan. Men nu är det ju påsk på riktigt. Det var ett gäng påskkärringar och plingade på, såå söta! Men det var kallt och det regnade lite på dem. Jag kommer ihåg när jag var liten, då svettades vi när vi var ute. Snacka om ändringar i klimatet!
     Är fortfarande irriterad i halsen. Det är inge kul, vill må bra. Har även ont i huvudet och tror jag har lite feber. Hoppas jag blir frisk! Vill ju inte vara sjuk under påsken... Haha, för jag firar ju så otroligt mycket. Vad gör man på påsken? Äter godis ur skålar av pappkartong som ska förseställa ägg??! Grunden är ju Jesu död och uppståndelse, so whats with the eggs?! Anyone?

Det får bli mitt uppdrag under påsken, Whats with the EGGS?!

Muffins, Cupcake style!

Vi har olika karamellfärger hemma. Så jag blev så sugen på att använda de. Victoria och jag bestämde oss för att göra muffins, med topping! Vi körde American style! Det var jätteroligt! Vi tycker att de blev jättesnygga, vad tycker ni?



Fick även min utväxt blekt av Victoria, så ni ser jag snygg(are) ut igen!


Oops!

Ok, så det här går ju verkligen bra. Men det har i alla fall inte gått mer än 24 timmar sen senaste inlägget. Men min andra dag på påsklovet har inte varit mer underhållande än den första. Eller idag har jag haft en irritation i halsen. Alltid något....
     Det får nog bli en promenad senare, så jag får lite frisk luft. Svänger väl in på ica och köper halstabletter och isglass, det bästa man kan bota halsont med. Nej om jag skulle få i mig lite middag kanske?

Min dag

Min dag blev som jag förutsett. Ingenting hände under förmiddagen, och jag åkte till Handen med tre tåget. Vi hittade kuvert till inbjudningarna, gröna! Så de matchar min klänning. Köpte även blondering, börjar få en otäck utväxt.
     Just nu ser jag på CSI - Crime Scene Investigations. Den första där de är i Las Vegas. Så det här får bli ett kort inlägg, men ett inlägg ändå.

Igår och Idag

Haha det där gick ju bra. Glömde att skriva vad som hände under dagen. Får skriva det idag istället.
     Det blev aldrig så att jag och Bosse åkte ut med BEN, det var för dåligt väder. Men som jag sa igår, det kommer fler dagar. Istället så satt vi inne hela dagen. Han framför datorn på övervåningen och jag med den bärbara i knät på undervåningen. Det mest spännande som hände under dagen var när jag gick till ica för att lämna tillbaka en film som jag lånat. Mamma kom hem igen och vi åt middag. Sen var det tillbaka till datorerna igen. Detta skulle alltså bli min dag. Trodde jag ja! Fick kontakt med Victoria som hade haft en  lika tråkig dag som jag. Vi bestämde oss för att träffas och ta en promenad genom våran lilla stad. Vi slutade hemma hos henne. Där stannade jag några timmar och var hemma igen till starx efter 23.
     Idag skiner solen igen! Det blåser lite men är 8.3 grader i skuggan. Så det ser ut att bli en fin dag. Idag har jag dock inga specifika planer under förmiddagen, ska åka till handen med mamma med tre tåget. Vi ska köpa kuvert till studentinbjudningarna och handla på ica maxi med bosse. Det blir väl Vegabaren på vägen hem. Inte för att jag klagar...

Planer för dagen

Igår var det så himla fint väder så Bosse tog fram BEN, hans motorcykel. Han krattade gräsmattan och jag tog fram bord och stolar som vi har på framsidan under sommaren. Bosse åkte en sväng på BEN för att se så att allt funkar som det ska. Det gjorde det och vi skulle åka en sväng idag.
     MEN! Det regnar idag! Så vi kommer nog inte göra det. Fast det gör egentligen inte så mycket, det kommer fler dagar. Vi har ju resten av våren och hela sommaren framför oss. Det är mest tråkigt på det fina vädret vi hade igår. Solen sken från en klarblå himmel och fåglarna kvittrade. Idag är allt bara grått...
     Det kanske klarnar upp lite grann senare på dagen så vi kan åka en liten sväng i alla fall. Man kan alltid hoppas. Men jag måste ändå gå ut i det här vädret för jag lånade en film igår som måste lämnas tillbaka.
     Anyway... Vi får se hur det blir. Skriver ett inlägg ikväll om hur dagen blev.

Jag ska bli känd!

Jag gick igenom mina tidigare inlägg och läste vad jag har skrivit. Hehe, jag är ganska rolig ibland om jag får säga det själv. Ibland skriver jag rätt konstiga, onödiga och knäppa grejer, men det är ändå rätt intressant.
     Jag tror faktiskt att jag skulle kunna ha rätt många läsare om jag orkade engagera mig i bloggen. Om jag skrev varje dag, hade lite roligare... ehh.... vad heter det? Själva bloggen, en finare header och så. Ni fattar! Om jag hade det så skulle jag nog kunna ha lite fler läsare än jag har nu. Ehh... nu har jag ca 2-3 läsare och jag tror jag känner de så vad som helst är en förbättring. Men i alla fall... Hmm kanske ska pröva och se hur det går?
     Men då behöver jag någon som kan ställa upp och fixa till min blogg då jag inte besitter några sånna kunskaper själv.... Sen måste jag ju marknadsföra mig själv med... Hur gör man det? Jag tycker att alla som lägger kommentarer hos andra med orden, "Snälla kolla in min blogg!", låter så töntiga. Men det är väl så man får göra?

I will be a famous bloger!

Meep Meep!

Eller hur man nu ska uttala pip ljuden från hjulben. Älskade detta som barn, någon som håller med?

RSS 2.0