Nu får ni skärpa er!

Booth och Brennan från Bones! Haha mer TV. Avsnittet gick i tisdags så inlägget kommer lite sent. Men nu har jag sett de två i typ två säsonger, och i tisdags var första gången de pussades! Ja, PUSSADES, inte KYSSTES!! Och det var bara för att någon sa åt dem att göra det. De där två har gått som katter kring het gröt hur länge som helst nu. De går i terapi, för guds skull! För de vet inte varför de bråkar så mycket. Men kom igen! Ni behöver ha SEX med VARANDRA!
Ok, det låter som att jag pratar med verkliga människor. Men jag är ärligt trött på att de inte fattar att de egentligen älskar varann! Eller vad säger du Lille? :P

Ont i magen :(

Jag har ont i min mage. Mensvärk närmanre bestämt. Det är inte bekvämt.... Mår lite lätt illa också. :(
Men nog om det, idag är en rätt schysst dag i skolan. Har lite sovmorgon från ljudtekniken. Sen är det bara teori på gympan och en så har vi samhälle.  Oj, vi har svenska först innan gympan, och mellan gympan och samhällen har vi lunch. Slutar 14.45 idag. Dessutom så har jag min tv kväll laddad! Herre min ge! HELA kvällen kommer jag sitta klistrad, ok jag erkänner. JAG HAR INGET LIV! Jo, ett tv liv! haha!! Så här ser min tvkväll ut:

18.00 Stargate SG1 - TV6
19.00 Unga mödrar - Kanal5
19.30 Vänner - Kanal5
20.00 Bones - TV3
21.00 I huvudet på Gynning - Kanal5
21.55 Brothers and Sisters - Kanal5

Sen är det Tack och Godnatt till denna dagen.
Men nu ska jag kila iväg till skolan och se till att den får en början. Dagen asså. :P

Fem timmars sömn = Trött

Japp, fem timmar. Det är vad jag har sovit inatt. Kom hem tre, somnade halv fyra och vaknade halv nio. Men det är lungt. Har ändå inte gjort nåt särskillt, jo jag har bakat kakor! Mums!
Men festen går var helt underbar! Jag hade jättekul, blev full och sjöng sing star. Jenny den stackarn tog på sig att hålla reda på mig, hihi. Inte för att jag var så full att jag inte visste vad jag gjorde, men hon tog ifrån mig min drink och gav mig ett glas vatten. Det var mycket klokt gjort! Sen så satte hon mig i trappan och sa att jag skulle sitta still där ett tag. Men sen blev jag så danssugen, så jag smet... :P
Sen blev det lite "efterfest" hos Jimmie, eller vi satt där helt döda i 45 minuter innan vi gick hem. Men det var trevligt. jag lovade ju en bild också, här kommer den:
image28
                                                  Jag, Miccan, Kalle och Victoria

Kalas!

Ja eller en polare fyllde 18 förra veckan så det är väl mer en fest.... :P
Men den äger i alla fall rum ikväll ch jag ska naturligtvis dit! Spännande! Det var tydligen en massa människor som skulle dit. Alltid kul att träffa nytt folk. Men som tur är så ska Miccan och Victoria dit. det är ju alltid skönt att någon man känner ska med också. Senaste nytt var att Kalle skulle komma också, trevligt trevligt!
Carro ska ha ett litet tema på denna fest, ehhh nu kommer jag inte på vad det heter. mden typ 50 -tal. Så jag har fått lånat kläder av Victoria, mycket snyggt. Lägger upp en bild imorgon.

Min snälla lilla Matay, eller Mojsan, ska göra om min blogg så att den blir finare och mer personlig. Är väldigt spänd över det med.
Nu ska jag gå och se om det finns något ätbart, är lite hungrig.

Mitt i mellan = ll

Det här med ett bättre år, det står väldigt stilla just nu. Jag mår varken sämre eller bättre. Fast egentligen så känns det väl lite bättre. Jag somnar bättre på kvällarna nu. Kan koncetrera mig på andra saker nu.
Jag har inte skrivit på ett tag. Tappar liksom lusten att skriva lite, eller ja. Det gör jag ganska ofta.... :P
I brist på nåt annat intressant att skriva, mina favorit program just nu:
   - Stargate SG1
   - Law and Order Special Victims Unit
   - Stargate Atlantis
   - CSI ~ Alla tre
   - NCIS
Dessa är de jag är mest intresserade av kanske, men jag strö tittar på andra program också.

Ett bättre år

2008 ska bli ett bättre år än 2007. Det är fakta! 2007 var ett helvetesår på grund av en massa olika skäl och personlig breakdown. Precis innan jullovet skulle börja så blev jag sjuk av all stress. Jag tror det var min botten, men nu så har jag bestämt mig för att nu är det nog! Jag måste prata av mig och försöka få ordning på mitt liv igen. Men samtidigt så känns det så pinsamt att typ gå till skolans kurator, för då erkänner jag verkligen för mig själv att jag har ett problem. Är jag redo för det? Det kommer jag nog aldrig att bli, så det är bara att ta mod till sig och gå dit. Men vad ska jag säga? Hur börjar man? Jag har aldrig behövt kurator hjälp förrut, det är det som är så svårt också. jag har alltid varit stark och självsäker, nu har hela den fasaden plötsligt rasat. Bara jag tänker på att berätta mina innersta tankar för någon annan så blir jag helt obekväm i hela kroppen. Då kommer alla tankar om att hon kommer skratta åt mig.
Jag vill ändra mitt liv, men hur??

Kortfattat

Jaha... Så var det med det.

Dumdidumdidum

Imorgon börjar skolan igen... Skit också! Orkar inte, nu är det illbaka till stressen och paniken. Kommer bryta ihop innan veckan är slut. Eller kanske inte, men senare i alla fall. Vi börjar typ med att ha ett prov. Hur skysst är det då? Jag har inte pluggat nåt över lovet, har mest försökt att överleva. Min kusin var ju här, det underlättade lite.
Just nu sitter jag och väntar på att Napoleon Dynamite ska börja. Har hört att den är bra. Vi får se.

Läskigt

Kusin vitamin är här så därför har det inte blivit några inlägg på ett tag. Vi har det bara bra, har inte gjort så mycket. Mest latat oss. Men det behövs det med.
Skönt att veta att det finns folk som bryr sig om mig. :P Men det är inte alltid lätt att prata med er som är jämnåriga. Det känns som att vi borde vara på samma nivå, men ni ligger så långt framför mig så jag känner mig så underlägsen. Det blir helt fel i huvudet på mig då. Jag skulle så gärna vilja prata med er, låta lite av ångesten försvinna. Men det känns som att ni kommer dömma mig, och bara säga. "Men ryck upp dig, sluta fjanta runt" Även fast jag vet att ni inte är sådana männinskor, ni är underbara. Men min hjärna säger åt mig att ni kommer skratta, så det blir så fel. Nån dag kanske jag kan ta mod till mig och be om råd och hjälp, men i nuläget är det för läskigt.

RSS 2.0