More

Jag har just läst ut tredje boken i världens bästa bokserie av Stephenie Meyer. Nu måste jag, förlåt VI, vänta på fjärde. Hur ska vi överleva?! Den har ju släppts på engelska så den borde ju komma på svenska snart. Då ska den genast inhandlas och läsas. Kan knappt vänta, den tredje slutade ju så bra! Vill ha mer! Jag får läsa om de tre första tills jag spyr. :D

Ge mig mer!

Årets jul

Julafton var rätt kul. Det var bara jag, mamma, min bror och Bosse. Men det var trevligt. Jag var i kyrkan med Victoria och såg på ett litet skådespel. Det var kul men kallt. Kyrkan var ju inte direkt uppvärmd. :P
Efter det så gick jag hem och fick lite mat i mig. En liten lunch. Sen var det dags för Kalle! <3 Efter kalle delade vi ut julklappar. Jag fick:
Påslakan och örgott
Två tröjor med dragkedja
Fyra par trosor
Ett nattlinne
Örhängen och halsband
Reflexer
Duntofflor
Presentkort på Ticnet

Tror det var allt.... Sen var det dags för mat igen. Smaskens! Resten av kvällen satt vi bara i soffan och såg på tv, Liftarens guide till galaxen bland annat.
Just det! Jag lovade en bild på klänningen! Här kommer den:

Sthlm+klänning

Idag var jag i sthlm med min mamma. Det var mycket trevligt, vi såg på NKs julskyltning. Lite... udda? Men fint.
Köpte även en klänning på Gina Tricot. Skitsnygg! Jag ska ha den på julafton. Lägger upp bilder senare, troligtvis efter julafton. :P

Sitter här i vardagsrummet och ser på våran fina gran. Det ligger nu lite klappar under den. Man blir så sugen på att gå dit och riva upp alla som det står "God Jul Anna" på. Men jag får hålla mig i två dar till. :P

Vad händer?

Jag sitter här och ser på TV. Inget bra på.... Väntar på mat, är hungrig. Ikväll blir det pizza! Det ska bli gott. Till det tar jag en cola burk. Haha, jag pratar om min middag... Boring!

Vad händer för er andra ikväll då? Själv ska jag väl se SGA. :P (Snart är du också där Tessan, det är bara en fråga om tid.)

Lov

Jaha, nu är det jullov. Eller ja, vi ska se på en julshow imorgon och sen är det jullov. Men jag tycker inte riktigt att den räknas som "skoldag". Jag menar, hur jobbigt är det att se på våra duktiga esteter när de sjunger och dansar. Det ska bara bli kul. :d

Men nu måste jag sova, har lite ont i huvudet. Eller först ska jag kanske ägna mig åt lite secrets... Vad det är överlåter jag åt er att spekulera om. ;P

Dö dammsugare, Dö!

Jag hatar dammsugare! Ok, jag tar det från början...

Mamma ska ha en "tjejmiddag" hemma hos oss imorgon. Då vill hon ha det lite fint hemma, men vem vill inte ha det fint hemma när man ska få gäster? Hon frågade då om jag kunde dammsuga hallen, köket och badrummet. Eftersom jag är ledig på onsdagar och jag hade inget annat för mig så sa jag ja. Snäll dotter som man är... :D
     Idag klev jag då upp, såg på tv och käkade frukost. Klockan 10.30 kollade jag på dammsugaren och tänkte att det är lika bra att jag får det gjort. Så jag monterade ihop den (japp, jag skrev montera), och började dammsuga.
     Det började bra. Jag började med hallen. Där funkade allt som det skulle. Sen tog jag badrummet. Här började allt gå fel... Först kom jag inte åt ordentligt under skåpet som sitter under handfatet. Det var mest irriterande, men sen så blev jag tvungen att flytta på lite saker för att komma åt bakom en annan hylla. Dessa saker var naturligtvis att ramla, på mig! Det gjorde ont då dessa saker är utav metall. Sen hamnade jag i en liten brottningsmatch bakom tvättmaskinen med en mattpiskare. När jag klev upp därifrån så snubblade jag första gången över dammsugaren. Ilskan för dammsugaren var här rätt stor... Efter badrummet gick jag in i köket. Jag orkade inte dra ut stolarna från bordet så jag körde bara lite mellan stolarna. Vilket resulterade i att dammsugarmunstycket fastnade mellan stolsbenen. Som i sin tur då gjorde att jag blev ännu argare på dammsugaren. När jag äntligen var klar ställde jag den i vardagsrummet och eftersom jag var så förbannad på den bestämmde jag mig att ge den en jävel! Stort misstag! Visste ni att dammsugare är hårdare än en människofot? Aj!
     Så nu sitter jag här och glor argt på den. Medans den bara ligger där och ser ut att hånflina åt mig! Grrr! Jag hater dammsugare!

Dö dammsugare, dö!

BTW

Btw här är årets gran, Design by Mig!


Vad har jag för liv?

Jaha, nu sitter jag här utan att riktigt ha något att skriva om. Har ingen lust att skriva om min dag eller så. Hur intressant är den på en skala. "Idag var jag i skolan, vi hade prov..." Kul? Jag kan i alla fall inte få det att låta spännande. Jag har ingen pojkvän att berätta om, som vissa andra.... Ja, jag menar dig! (love you)
     Inte gör jag något intressant på fritiden heller. Inga hobbys eller sporter som jag håller på med. Inte har jag några husdjur heller, inte ens ett småsyskon. Har en storebror men han har ju flyttat hemmifrån så där kan jag inte skriva nåt.
     Nej i mitt lilla liv händer det inget som är värt att berätta om, eller som skulle intressera människor.
Vad har jag för liv egentligen?!

Svenska Hjältar

Sitter och tittar på Svenska Hjältar. Tänk att vi har så modiga människor i Sverige. Såg förra året med. Det är verkligen bra att vi har den här galan. Man blir verkligen inspirerad till att göra något bra. Inte för att jag börjar hoppas på att någon ska råka illa ut så att jag kan "rädda" han eller hon. Men ändå, man känner sig manad att göra nåt.

Önskar att jag kunde hylla mina hjältar. Min mamma, min bror och min kusin Liz. Har även en vän som betyder så otroligt mycket för mig, som hjälper mig dagligen genom sitt leende och glada humör. <3

 Är det fler än jag som har problem med TV3? Jätte irriterande, hör knappt vad de säger!

Lucia

Jag känner mig jättetrött! Tror inte att jag är frisk ännu. Eller jag vet att jag inte är det. Är fortfarande snorig. Men jag känner mig liksom trött också, som om jag har feber. Men ändå känner jag mig inte riktigt febrig. Wierd!

Såg just Harry Potter och hemligheternas kammare. Inte den bästa i HP serien, men rätt ok ändå. Vet egentligen inte vilken jag tycker är den bästa. Har läst alla böcker, de är alla bra på sitt sätt. Tyckte de var bättre för några år sen. tror jag växte ifrån de lite grann. Trollkarlar är inte riktigt min grej längre. Föredrar vampyrer, right T? <3 ;)

Åh T! När ska det bli du och jag? :P Haha, lite kärlekskrank så här på kvällen. BTW pratade med en trevlig + snygg kille igår på msn. Det var Carros kompis. :P

Nej nu blir det lite tv tittande och bok läsande. Sen blir det sängen!



Hoppas alla haft en glad Lucia!

Tjejkväll!

Ikväll blir det tjejkväll med evighetsvännen Carro. Vi har verkligen ALLTID varit vänner, och kommer alltid att vara. :D
Vi ska vara hemma hos henne ikväll och umgås bara hon och jag. Vi ska prata, se film äta godis och ha ansiktsmasker på oss. En riktig tjejkväll! Det ska bli så kul! Vi har inte träffats på ett tag, så det är dags att uppdatera oss i varandras liv lite.

Ska ta lite bilder och kanske spela in en film. ;P Röda videokameran, min älskling, ska i alla fall med.


Glad surprise!

Är hemma från skolan och näsan den är täppt. Men det gör inget, för när jag kom hem låg det ett litet kuvert i brevlådan. Det var inte från vem som helst heller! Utan från USA och min kusin Liz! Så glad jag blev! Rusade genast in och öppnade det! Ett julkort! :D



Nobelbankett

Japp, just nu är jag på nobelmiddan. Ja, eller jag ser det på tvn. Men herre min get vilken mat de får äta. Tunga och skaldjur till förrätt. Jag äter inget av det. Dessutom måste man sitta på en middag i några timmar i en krånglig klänning!
Nej tack! Jag föredrar att se det hemma från tvn, då kan man läsa en bok eller chatta med vänner när det blir tråkigt. :P

Funderar fortfarande på den där boken jag tänkte skriva... Men har tyvärr inte kommit på någon handling än. Får tänka på det. Kommer kanske på någon bra idé.

God morgon!

Idag känner jag mig bättre. Får jag bara i mig lite frukost så ska det nog gå bra. Men eftersom magen har varit tom så pass länge har jag ingen aptit. Men om jag väntar ett tag så kommer den nog tillbaka.

Inatt hade jag en konstig dröm. Jag gjorde en smoothie, med jordgubbar. Men jag hann aldrig smaka på den, vaknade innan dess. :P Men den var säkert god.

Jag vill skriva en bok. Vet inte vad den skulle handla om, men det vore väl coolt? Speciellt om den blev publicerad.
Hmm... intressant.

Sjukling!

Jag är sjuk, men har skit tråkigt! Det är inte kul att sitta i soffan hela dagen och se tv, hålla på med datorn eller läsa om böcker man redan läst.

Ska strax flytta in i sovrummet. Men först en liten bild på sjuklingen Anna.



BTW, grattis på mig och alla andra som heter Anna!

Sjuk x 3

Japp, vaknade i morse med världens huvudvärk. Så jag gick upp, tog en alvedon, la mig i sängen igen. Sov några timmar till. Vaknade igen och kände mig lite bättre, men inte tillräcklligt för att släpa mig till skolan. Tror jag har lite feber. Men jag VET att jag har ont i halsen! Känns som om jag inte kan andas. Skit jobbigt, är hungrig men kan inte äta nåt. Eftersom jag inte äter känner jag mig bara ännu värre.

Men jag är inte den enda sjuklingen här. Nej då! Jag, Tessan och My är så bra kompisar att vi måste vara sjuka samtidigt! :P Its true! Vi sitter alla hemma med sjukdom. Tror det är ifrån i söndags när vi julshoppade, då satt vi i samma bil och smittan gick runt.

Egentligen var vi sjuka alla tre igår med, men då var My den enda som var hemma. Jag och Tessan var i skolan och sen drog vi iväg till Sthlm, tror det är däför som jag är hemma idag.
Vi gick på bio, Twilight - Igen! Men den var lika bra andra gången. Förrutom ett visst tjejgäng som satt på raden bakom oss. De prasslade med påsar, skrek, pratade och bankade i sätena hela tiden. Så irriterande!
Men vi hade mycket kul också förutom det. Det blev mycket action då vi bevittnade en kille bli av polisen, en halvmeter ifrån oss! Det var nästan så att vi behövde ducka för pistolskott! Nej, riktigt så actionladdat var det inte.... :P
Men däremot så ser vi tydligen lesbiska ut. När vi betalade biobiljeterna så fick vi kommentaren "Ha det så trevligt!" och en menande blick. Fast jag tror vi får skylla oss själva lite.
- Har du en tjuga?
-Ja, det har jag. Här....
Haha, "varsågod älskling!"

Det kommer mera!

Japp, här har ni ett inlägg till! Här avlöser inläggen varandra. Vad tycker ni om det? Nästan mer än dig. ;)

Idag blir det julshopping för hela slanten! Jag, My, Tessan, Antonia och Erica ska till länna. Herre gud, fem tjejer i en bil! Se upp på vägarna för här kommer Östrogenbilen! Haha! Det ska bli väldigt kul.

Men nu kurrar min mage, det är dags för frukost. Vad ska jag äta då? Smörgås!  :P

Familjemiddag

Ikväll hade vi en liten familjemiddag med Sandra, Conrad och Conrads flickvän Jennifer. Vi åt nån köttgryta. Det var mycket gott.
Sen blev det Mamma Mia med sing a long! Yeah vad vi diggade och sjöng! Det var hur kul som helst!

Nu är klockan snart halv tolv och barnen har åkt hem. Jag är rätt trött och ska snart sova. Men jag ville göra ett litet inlägg först. Haha, blogglusten har återvänt lite. Det är den bärbaras förtjänst. Nu ni ska ni få se på en blogg som uppdaterar sig! ;P

Vill dock göra om den lite... *blink åt en viss älsk* ;)

Regn!

Det bara regnar hela tiden! Tänk om det hade varit en minusgrad ute,då hade det snöat massor istället! Vill ha snö!

Vi ska snart åka till Handen, Bosse ska på Ica maxi. Jag och mamma ska till Handen centrum och handla lite julklappar. Vet vad jag ska köpa till min bror och mamma. Men vad ska jag köpa till de andra, och vilka är de andra? Familjen är ju självklar, men vilka kompisar ska jag köpa till? Hmm, måste börja fråga runt. Vilka har tänkt att köpa till mig? Vad vill alla ha?

Ojdå nu spelas Celin Dion på radion. My heart will go on, eller vad den heter. Ni vet Titanic låten. Länge sen man hörde den.

Nej, nu ska vi strax åka. Får se vad som händer och vilka jag köper till. Jävla regn!

Kanske mer?

Kanske blir det mer bloggande nu när jag har en bärbar dator att sitta vid i mitt rum? Bosse har skaffat en som jag får låna och använda. Är så otroligt glad!

Har just satt över all musik som jag lyssnar på från den stationära datorn. (Såg ni vilket dator-ord jag använde?!) Haha!

Men jag har inga bilder här, än... Har så jäkla mycket bilder. Dessutom, varför ska jag ha de på den här datorn?

Msn har jag skaffat på den, så den är klar att använda.

Lyckliga lilla jag idag!

December

-December har anlänt!
-Jaha?
-Det var allt...

Konversation i mitt huvud.

RSS 2.0