Aquamarine

Såg just på filmen Aquamarine, den var ganska bra. Det var en söt och rolig film, men den passar nog bättre för lite yngre tjejer. Men den gick att se på. Fast jag måste nog säga att ibland blev den lite för sötsliskig, Ellie skulle aldrig klara av den (precis som High School Musical). Haha!
image16

Snart skola

Snart så ska man tillbaka till skolan igen, det ska faktiskt bli skönt. Kunna sova till sju på mornarna istället för halv sex.
Imorgon så ska jag jobba kväll, det ska bli kul. Börjar halv fyra och ska sluta vid åtta, så det blir inte så långt. Och sen så är det bara fredagen kvar, sen är det slut på praktiken. Det har vart kul här faktiskt, eller i alla fall roligare än på min förra praktikplats. Vi ska ju ut på praktik i vår sen också, får se vart man hamnar då.

Trötter var det här!

Jag är så himla trött! Gick upp kvart i sex idag och igår halv sex. Det är inte kul, men som tur är så behöver jag bara jobba till två-tre. Så jag kommer hem ganska fort igen. Praktiken är ganska kul, tiden går fort och alla vårdtagarna är snälla. Det är personalen också.
När jag var ledig i torsdags så såg jag en film, Disturbia.

Efter att Kale har blivit satt i husarrest, efter att ha slagit sin spanskalärare, så börjar han ägna dagarna åt att spionera på grannarna och märker snart att något inte står rätt till i bostadsområdet. Han börjar misstänka att en av grannarna är en seriemördare. Men kan det verkligen vara möjligt? Har Kale snubblat över en fruktansvärd hemlighet, eller har hans fantasi spelat honom ett spratt?
Men alla mördare bor granne med någon...

Den var så himla bra! Asså verkligen jättebra! Men var några gånger som jag blundade lite och en gång där jag hoppade ur stolen och skrek till. Jag blev jätterädd. Men jag satt ju också hemma helt själv och såg den så...


Harry Potters öde finns inom mig...

Eller ja, jag har läst ut sista boken nu så jag vet hur det slutar. Men jag ska inte avslöja något här, det kan ju finnas de som läser och inte vill veta. Men jag tycker att den var bra, lite utdragen vissa stunder. Men bra som helhet.
Fast nu finns det ju ingen mer bok att längta till, bara filmerna.
Victoria ska få tillbaka sin bok nu också....

Praktik-ledig

Hmm... är det ett ord? I alla fall, idag och imorgon är jag ledig från min praktik. För idag är min handledare på kurs och imorgon så är hon ledig för hon ska jobba helg. Vilket betyder att jag också ska jobba helg. Men det blir nog bra.
Funderar på om jag ska ta en liten promenix, det låter härligt. Men det är ganska kallt ute... får ta på mig kläder. :P
"Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder" Haha
Jo, men jag ska ta och byta om och sen gå ut en sväng.

Grattis Kompis!

Hipp Hipp Hurra! Grattis Victoria! Idag fyller du 17 år! Jag vet att du har längtat. :P
Men nu är du här! Bara ett år kvar till 18. :D
Åter igen: GRATTIS!!

Kom och hämta mig Peter Pan!

Jag vill ju också bli hämtad mitt i natten av en snygg kille som kan flyga! Lite coolt det vore. Wendy fick ta med sig sina två bröder, då skulle ja ta med mig mina "systrar" My och Victoria. Fan va kul vi tre skulle ha!
Haha, ni hänger väl på?
Vi kan flyga runt och slåss mot pirater, träffa älvor och massa annat skoj!

I want to fly to Neverland!

Sjuk? Nej...

Jag har mega ont i huvudet! Hade det redan igår i skolan, men då trodde jag att det var för att det var dåligt med luft i klassrummet. Jag har har fortfarande ont, har tagit alvedon nu. Hoppas att det hjälper.
Jag vill inte vara sjuk, ska ju på praktik på måndag. Dessutom så har jag så mycket som jag egentligen måste göra. Räkna matte, läsa sammhällskunskapen och städa rummet. Ok, det var inte så mycket. Men det känns som att det är miljoner saker som måste göras. Orkar inte idag...
Igår kväll var min favorit film på tv, Gone in 60 seconds. Älskar den, den är ju bara så bra!
Nu tror jag att jag ska glömma alla tråkigheter som jag känner att jag måste göra och se på Peter Pan - Den otecknade versionen.
image15

Jag ringde aldrig

Jag fegade ur, så jag ringde aldrig till min pappa. Men jag fegade inte ut helt, jag skrev ett sms till honom. Jag fick ett svar, då skrev jag tillbaka och så skrev han igen. Sen skrev jag inget mer. Så var det med det. Nästa gång blir väl när jag har utvecklingsamtal i vecka 40 typ. Men då står vi ansikte mot ansikte, det är lite lättare då.
Jag vill så gärna träffa honom, få krama honom och veta att han faktiskt bryr sig om mig. En stor kram som bara ens pappa kan ge dig. En sån vill jag ha.

image14

Älskar dig pappa, bara så du vet.

Ring, Ring inte...

Funderar på vad jag ska göra. Ska jag ringa till min pappa eller inte? Har inte snackat med honom på typ tre månader nu, om det inte är mer. Tänkte på honom här om dagen och blev lite sugen på att träffa honom. Men nu vet jag inte, eller jag vill träffa honom. Men då måste jag ta steget och ringa honom också, det är det som jag tvivlar på nu. För jag har liksom inget speciellt att säga till honom. Är rädd att det ska bli tyst i telefonen...
Jag vet inte hur jag ska göra. Jag vill så gärna ringa till honom och prata, men samtidigt så drar jag mig för att göra det. Får se hur jag gör, om jag fegar ur eller tar mod till mig.

Top Model maraton

Ikväll då är det hela tre avsnitt av top model på tv. Det måste så klart ses! Sista avsnittet är finalen. Spännande.... Jag vet inte vem jag hejar på. Har inte någon favorit direkt. Men jag kan säga att jag inte vill att det ska bli Jaslene i alla fall. Gillar inte henne, hon verkar så jobbig. Har lite av drag queen i sig också, ser lite väl manlig ut ibland.
Men eftersom att et börjar klockan 20.00 så måste jag spela in Kyle XY. Får se honom imorgon istället. Love that show!
image13

Kyle i sitt lilla bakar som han sover i, så söt!

Neeej!

Jag vill inte! Jag vill ingenting, vill bara sova bort resten av livet. Vakna upp och veta att nu behövs jag inte längre. Usch för allt! Känner mig febrig och allmänt sur på allt och alla. Inte ens McFLY låtar hjälper idag. Och imorgon är det skola, ja vad kul... hoppar högt av glädje, inte. Är inte ens klar med uppgifterna vi fick. Bajs på det. Plus alla andra lektioner som jag inte vill gå på.
Sen är det ju praktiken också, den vill jag absolut inte ha! Jag vill bara inte, klarar inte av det. Kommer vara sjuk de två veckorna. Skiter i om jag inte får betyg i omvårdnad. Jag ska ändå inte jobba med nåt sånt. Jag ska inte jobba över huvud taget, för jag vill inte.

Jag vill inte!

ICA Maxi och Tacos

Idag så har jag varit med min familj hela dagen. Först så städade vi hela undervåningen, förutom mitt rum då för det glömdes bort. Det dammsögs och skurades och grejer. Sen åkte vi till ICA Maxi och handlade, fast först åt vi lite lunch på McDonalds. När vi kom hem så åt mamma och Bosse paj, men jag fick tacos! Mums!! Love it!
Vi har just ätit klart nu. Är proppmätt, rullar typ fram. Funderar nästan på att kanske ta en promenad. Men vädret är lite piss så jag vet inte...

Om vad jag hittade på igår: Jag såg inte någon film, utan det blev lite "vanligt" tv tittande istället. Men jag bakade, ja eller jag gjorde havrebollar. Det är ju inte riktigt bakning. Men tiden gick och en komma mamma och Bosse hem och vi käkade middag. När klockan var typ lite över 20.00 så får jag ett sms ifrån Victoria där hon frågar om vi ska göra något, och eftersom att jag hade mjukisbyxor och en Dropfill t-shirt på mig så säger jag naturilgtvis ja. Jag måste ju göra något mer av mitt liv en fredagskväll, och varför inte vara med Victoria då? Inte för att vi gjorde nåt speciellt, men vi var inte ensamma i mjukisbyxor i alla fall.
image12

Detta är Victoria som jag var med, bilden är från i sommras när vi var på Allsången. (typ 12 timmar på en parkbänk, det gjorde ont i rumpan efter ett tag.)

Skönt med promenad

Nu har jag kommit hem igen efter min promenad, det var hur skönt som helst! Har just ätit ett äpple också, det var väldigt gott faktiskt (längesen jag hade ett sånt gott äpple). Nu ska jag gå och ta en dusch, sen får vi se vart denna dag tar mig. Fick nämnligen veta att vi inte har några alls idag, härligt härligt.... Det blir väl någon film och kanske lite bakning. :P
Återkommer om hur dagen har blivit.


Morgon promenad

Tänkte att jag skulle ut och promenera lite så här på morgonen, börjar inte skolan förns 12.20 idag. Härligt!
Jo, men en promenad låter bra. Mp3 i öronen så blir det inte så ensamt. Anledningen till denna plötsliga promenad kommer från My och Tessan, för de har nämnligen börjat att gå ut och gå. Men eftersom att de bor i Nynäshamn och jag i Ösmo så kan jag inte hänga på de. Så nu tar jag saken i egna händer! :P

Ny mobil och fågel i fönstret

Ny har jag fått min nya rosa gulliga mobil! Det är en Sony Ericsson Z310i. Jag är jättenöjd med den, den funkar mycket bra och så. Här är en bild på min nya telefon.
image11

Jo, jag satt och kollade ut genom fönster (det var några barn som förde sånt liv) och då får jag se att det sitter några fjädrar på fönstert, och det är inte några påskfjädrar inte utan små grå som kommer från fåglar. Det betyder att en liten stackars fågel måste ha flugit in i fönster idag (det var inte där igår). Hoppas att han inte gjorde sig mycket illa.

Shrek den tredje

Igår var jag och såg den tredje Shrek filmen, den var hur kul som helst! Jag kunde ha skrattat jättemycket på vissa ställen, men eftersom att jag var i en biosalong så blir det lite pinsamt att sitta där och asflabba. Jag var och såg den med My förresten, jag var inte på bio själv inte. :P
Idag börjar vi 11.25, så jag har lite tid på mig att göra lite läxa nu.... boring! Men men , måste göras.

Stolt över mig själv

Idag börjar vi inte förns 13.45 för våran lärare i de två första ämnerna är borta. Så vi fick uppgifter att göra hemma istället, och jag har gjort en och en halv typ. Jag har gjort den första och äst det som skulle göras på den andra. Nu ska jag gå in på en hemsida som vi skulle göra och kolla mer där. Skriva lite och sen är den också klar. Men jag kommer nog inte skriva något idag, måste äta lunch och sen är det iväg till skolan.

Sin City, nje

Filmen var inte så bra, den var inte riktigt vad jag hade förväntat mig. Vet inte riktigt hur jag trodde att den skulle vara, men inte så här i alla fall. Det var ju en del bra skådisar med och den är häftigt gjord, men jag förstod liksom inte riktigt hela grejen med den. Den var lite som Matrix, det spelar ingen roll hur många gånger man ser alla tre, man förstår ändå inte riktigt vad de handlar om.
Så nje, Sin City var ingen höjdare för mig. Tyckte den var lite för läskig faktiskt, blundade lite. :P

Middag med vänner hos en vän

Idag var jag och åt kebab med några vänner, eller det var bara jag som åt kebab. De andra åt Pasta, Avokadosallad och Pizza. Asså en åt pizza och så vidare, de åt inte allt alla tre. Vi gick på Al Porto, en pizzeria i Nynäs som My (Mojsan) jobbar på. Du var så duktig som tog emot våra beställningar och serverade oss! :P
Det var himla trevligt, men vi får göra om det så att My också kan äta med oss.
Igår så såg jag aldrig på Sin City, pratade med kompisar på msn istället. Så jag tänkte se den nu. Skriver ett litet utlåtande imorgon om hur den var.

RSS 2.0