Slut!

På den här veckan i alla fall. Idag har det varit en skön dag. Vaknade, åt frukost, såg tv. Sen ringer Victoria och frågar om jag vill gå ut på en söndagpromenad. Visst ville jag det! Vi var ute i ca en timme och gick. Jag fick lite ont i fötterna, men inte så farligt.
Imorgon är det en ny vecka, nya äventyr. Ha, vem försöker jag lura?! En vecka med mer läxor och tråkiga lektioner. Det finns bara en ljuspunkt. Mitt i veckan ligger den. På onsdag är det nämligen min tur att sitta i tatueringsstolen. Can´t wait!
Sen har vi skolfoto på tisdag, Hoppas kortet blir bra.

Nej, nu är det dags för lite gott, typ fruktsallad. :P

Fredag!

Hurra, idag är det ju faktiskt den där härliga dagen jag snackade om igår. Ska jag berätta om den stora händelsen...?
Idag är det seriestart för Stargate Atlantis! Hurra!
Vaddå, ingen annan som hurra med mig? Vad hade du väntat dig Anna? Det är ju bara jag + forum vänner som är exalterade. Men jag älskar er ändå, ni som inte har blivit frälsta in i sci-fi världen. ;)

Imorgon blir det sthlm och Buttericks! Hoppas jag hittar något bra. Men det gör jag säkert.

Nu är det bara 35 minuter kvar! :D

Nomy - Cocain

 

Veckans bästa låt!

Idag?

Idag var en dag det med. Varken superbra eller superdålig. Lite medel sådär. Men det funkar väl... Imorgon är det fredag! Det längtar jag till! Vem gör det inte? ;)

Finns inte mycket mer att skriva om idag. Det blir roligare imorgon. Då händer det grejer! Ok, en grej. Men det är ju alltid nåt. Sen på lördag sja jag in till den stora staden Stockholm. Ska gå på Buttericks och kolla efter lite sjuksköterske grejer. Vi tar ju vårat skolfoto på tisdag. 8.45, på mogonen liksom. Skoj. Hoppas bara att det blir bra!

Funderar på om jag ska ta mig ut på en promenix innan det blir för mörkt ute. Ska nog göra det.

Tjenixen! (Allvarlig, vem säger det

Min dag

Min onsdag:
Vaknade, klev upp, åt frukost framför tvn. Åkte till Nynäshamn och gick på UM.Var där ca en timme. Sen träffade jag Ellan från klassen, hon skulle tatuera sig så jag gick med henne dit (vi köpte smörgåsar först). Hon hade tid klockan 12, men han började inte tatuera henne förns kvart i 1. Han hade en kund innan som inte riktigt var klar och så fixade han med Ellans tatuering. Sen satt jag där med Adam (Ellans vän.) i TVÅ OCH EN HALV TIMME!!! Så lång tid tog hennes tatuering. Det är en sjöjungfru, den sitter nu på till höger om hennes mage. Haha, lite konstig förklaring. Den går från strax under henns höft upp till de första revbenen. Så den är rätt stor. Men jättefin!

Nästa vecka är det min tur.... Längtar! :D


Happy!

Idag är det en glad Anna som har vaknat. Idag händer en massa spännande saker. Mormor och Hans kommer på besök, det gör även Sandra och Conrad. Så vi blir många människor runt middagsbordet.
Men innan dess ska jag på yoga med Victoria. Det ska bli skönt. Få lite lugn och ro innan alla kommer. :P

Igår var jag inne i gamlastan och fotade mig tillsammans med min storebror. Vi ska nämligen ge våran pappa ett kort på oss i födelsedagspresent. Det var riktigt roligt faktiskt. Alla turister stod och tittade på oss. Det var min brors kompis som fotade oss. Han är lite av en hobbyfotograf, så han hade liksom en sån där "riktig" kamera. Istället för en vanlig liten digitalkamera. Det ska bli spännande att se bilderna sen.

Today is a happy day! :D

Märkt för livet

Ja, idag var det Tessans tur att bli märkt för livet med en tatuering. Den blev jättesnygg! Tvillingmärket med kamoflage mönster i. Om två veckor är det min tur... :D Läskigt men spännande. Lägger upp bilder när den är klar.

Är fast i en ny tvserie, Moonlight. Handlar om en vampyr. Orkar inte förklara, vet ni inte vad den handlar om. Gå in på imdb.com eller googla. Skitbra är den i alla fall!

Idag hade jag kontakt med Liz. Vi snackade på msn i ca 45 minuter tror jag. Det var så roligt. Men jag måste erkänna, det var lite känslosamt. Fast mest åt det glada hållet. ;) När hon kommer hem till sommaren nästa år ska jag åka ner dit ett par dagar och hälsa på henne. Längtar....!

Nej nu blir det lite vampyr-äventyr! Grrr! (eller nåt...)

Blandad mix

Vad fan! Nu har jag ju börjat blogga, nu får jag hålla den igång! Baahh!
Skolan då? Går väl ok. Svenskan är inte så jätte panik just nu. Vi ska skriva ett tal där på ämnet  "Dröm och verklighet". Jag har en vision om hur det ska se ut. Men jag måste ju skriva det också! Fast det går nog bra.
På torsdag ska vi på en pjäs, den ska tydligen vara kul. Vi får väl se...

Hade lite mejl kontakt med Liz idag. Haha söta hon, så rolig! Tänk när vi får träffas igen! Vad underbart. Men det är så långt kvar! My heart hurts! <3

None


Moses The Larv!

Här är Moses, han mötte mig utanför huset när jag kom hem från skolan igår.

Sjuk?!

Neeeeeej! Jag mår inge vidare, mår lite illa och är slö. Typ feber. Jag skulle träffa My-My och Tessan idag, vi skulle äta mat och se på film. Men nu blir det till att sitta hemma i min ensamhet. Mamma och bosse har åkt bort över helgen. Så nu får jag laga mat själv också... Äh, jag går till ica och köper en låda. Om jag orkar gå dit, får väl gå nu innan det blir värre.

Nästa inlägg

Ja, nu har jag ju börjat igen. Så här kommer nästa inlägg.... (5 minuter senare) ....det är påväg.
Måste bara komma på nåt att skriva. Det här är anledningen till att jag slutade skriva. Jag har inget att skriva. Är ingen vidare spännande person.
Läs min kusins blogg istället. Hon är i amerika och studerar. Där har ni en cool person! Jag skulle ha länkat till hennes blogg. Men tyvärr har adressfältet försvunnit. Ni vet där man skriver in internetadressen? Vet inte vart den har tagit vägen eller hur man får tillbaka den. Nån som vet?

Idag pratade vi tatueringar i skolan. Alla håller på med det nu tycker jag. Men det är ju så coolt! :D Sorry that I didn´t tell you sooner Liz! <3 Jag håller ju på med ett brev till dig, men det blir aldrig skickat. Måste skaffa frimärke, men det blir aldrig av. Så jag funderar på att skriva om det till ett mail. Så att du får det nån gång. Det jag har skrivit gäller liksom inte riktigt längre. :P

Ojoj, det blev ju ett bra inlägg det här med. :D Nu är jag på g igen. Ska bara göra om bloggen. Frågan är bara hur?

Det var ett tag sen sist

Haha! Väldigt länge sen, men nu är jag här. Funderade först på att ta bort bloggen. Men nu fick jag plötsligt lite lust att skriva. Får se om det håller i sig.
Ja, skolan är ju igång. Det är rätt kul. Alltid händer det nåt som får en att le. Oftast någon av klasskamraterna. Även kallade, "Änglarna". 
Vad händer annars då? Nja inte mycket. Jag ska börja på yoga med Victoria. Ska bli väldigt spännande! Problemet är bara att jag inte är så... flexibel liksom... :P Men det går säkert bra. Jag ska tatuera mig också. Men motivet är inte riktigt klart än, så den får än så länge vara en hemlighet. ;)
Nej nu ska jag nog ta och kolla in lite andra bloggar. Sen blir det över till mina idoler på sexans (TV kanalen) forum. Kommer hålla till på Stargate, Sci-Fi och Off Topic sidorna. I fall det är nån som vill hänga på! Mitt namn är Mashie där. :D
Kram och på återseende! Det lovar jag!

RSS 2.0