Uppdatering

Det blev inte så att My kom hem till mig. Men det gör inget! Älskar henne ändå! Nej, men vi kom på att det bara var krångligt. Mamma ska hjälpa mig med mitt hår. Men vi (jag och My) ska träffas klockan fem i centrum för att sen gå hem till min bror, där ska hon platta mitt hår och sen bär det av till Matilda!

Good morning sunshines!

En ny dag och solen har stigit. Mycket trevligt. Idag är dagen för Matildas lilla sammankomst. Det ska bli mycket tillgivande att få närvara på den. Men först ska My närvara sig i mitt hus för att bleka till utväxten som har växt på mitt huvud.
Haha, kände för att börja med lite kul svenska så här på morgonkvisten. Japp, idag är då dagen för Matildas fest. Ska bli apkul! Kommer säkert lägga in bilder från den. Men då vill jag hänvisa eventuella tittare till Bilddagboken.

Sista torsdagen i mars 08

Vad sk aman säga om denna dagen då? Har varit lite små tråkig. Även fast jag har sett på Stargate, det har varit tråkiga avsnitt. Det var mycket bättre förrut. De program som går på tvn nu är bra. Jag ligger lite före. :P Men det har hänt så mycket i handlingen och personer har bytts ut så det är inte lika spännande längre. Men men, måste ändå fortsätta se. Det är ju ändå Stargate vi pratar om nu... ;P
Nej men! Kom på att det är i morgon som Matilda har sin fest. Vad kul! För visst ska vi ha kul? My.... ;P Nej jag bara skoja. NU ska jag inte vara dum här. Var snäll nu Anna.

Strålande Dag

Ja, idag har jag värsta glädjeruset! Jag vet inte vart det kommer ifrån, men det skiter jag i. Känns så jäkla skönt att vara genuint glad bara. Det var längesen jag var så här glad bara av att vara hemma själv.
Såg den nya filmen Flood i morse. Den var ganska bra faktiskt. Inte i samma klass som The Day After Tomorrow kanske. Men ändå helt ok. Men den är liksom min typ av film. Jag gillar sånna naturkatastrof filmer.
Det är kanske är den som har gjort mig så glad?
Eller... Så är det mina nya kläder som jag har på mig idag! Ja, jag var ju och shoppade igår. Idag har jag den nya tröjan på mig. Lägger in en bild så att alla kan se hur fin jag är! :D
image37

Shopping med flickorna

Idag var jag inne i den stora staden Stockholm med My och Tessan. Vi hade det myxcket trevligt och pengar spenderades. Inte så mycket från min sida dock, mest från Mys. :P Men fina saker fick vi med oss hem. Jag fick två linnen, en tröja och en nagelfil. En present till våran vän Matilda blev det också.
Imorgon har jag inget planerat, får nog skriva lite mer på mitt arbete om matsmältningsorganen. Spännade va?
Kanske leka lite med Steve. Han är en hamster som jag är hamstervakt till. Så söt!
image36

Tynglagen har släppt i buren... :P

Söndags prat

Idag så har ingenting hänt. Jag läste ut en bok, började på en ny, gick en promenad och har nu käkat middag. Visst, jag har sett på Stargate också. Men annars så har inget hänt. Skit tråkig dag med andra ord! Fast än är ju inte dagen slut. Det kan kanske hända nåt med lite spänning i... Om man har tur.
*Håller tummarna*

Tralalala

Det blev ingen bodyjam igår, tränaren hade blivit magsjuk. Tråkigt, men jag och Tessan gick ett varv runt ringvägen istället. Det var skönt. Men benen kändes lite som spagetti efteråt.
Vad händer denna dagen då? Säg det den som vet... Det är rätt mysigt väder ute, så det blir nog en lite promenad.
Kanske lite Stargate också... ;P

Påsk-Fredag

Ja, egentligen heter den väl långfredagen. Men påsk-fredag låter roligare. :P
Sandra och Conrad är här nu, vi har sett på en film från när mamma och Bosse var i Thailand. När de snorklade. Den var lite kul, alla fiskarna var jättefina. Just nu håller de på att göra lite påskmat, som är samma som jul och midsommar. Mums!
Sen ska man träffa girlsen ikväll. Vi ska käka kebab eller pizza och sen ska vi hem till Tessan för att se på Förtrollad. Åhh, den är ju såå bra! Längtar till kvällen my darlings! <3

Sista lektionen

Vi har nu omvårdnad och som uppgift ska vi ta reda på vad olika religioner tycker om döden. Eller asså hur de ser på själva begravningen. Jag och Emma har fått om Romer.
Fast våran klass har också träff med skolan kurator. Så halva klassen sitter med henne och andra halvan arbetar.
Detta är våran sista lektion innan lovet. Skönt!
Nej, nu ska jag se om jag kan få något gjort...

Snart lov!

Nu är det bara imorgon kvar och sen är det lov! Sååå skönt! Undrar vad jag ska hitta på... Har lite saker att göra, hur ser schemat ut?

Fredag 21/3: Kebab och film hos Tessan.
Lördag 22/3: Bodyjam
Söndag 23/3: Inget
Måndag 24/3: Inget
Tisdag 25/3: Shopping!
Onsdag 26/3: Inget
Torsdag 27/3: Inget
Fredag 28/3: Fest hos Matilda.
Lördag 29/3: Återhämtning från dagen innan.
Söndag 30/3: Inget

Hela fem dagar med ordet inget på. Inte bra... Men jag har lite skolobb som måste göras, det får väl läggas in där.
Nej nu ska jag lyssna på min favoritlåt, At the beginning. Ni har väl kollat in den längre ner på sidan? ;P

Lyckliga måndag

Mamma är hemma igen! Efter tre veckor av sol och bad har hon äntligen återvänt till kylan och mig! :D
Jag och min bror åkte till arlanda vid tjugo över sju, var framma ca tio över åtta. Där fick vi sen vänta i ungefär en timme innan jag såg dem komma gåendes längs vägen. Först hade jag tänkt att jag inte skulle springa fram till min mamma. Men när jag såg henne komma gåendes där... Jag kunde inte låta bli. :P
På vägen hem stannade vi på McDonalds och käkade lite mat. När vi sen kom hem så packade de upp sina väskor och jag fick presenter! :D
Två T-Shirts
Två hårband
Fyra armband
Två par skor
Ett halsband

Tror att det var det. Mycket fint alltihop. Lägger kanske upp bild senare.

Två små dikter

Den ena står på Smakis förpackningarna, smak apelsin.

Det sägs att människan
är den enda varelse som
kan skratta åt sig själv,
och förmodligen den
enda som har anledning.

Haha så rätt!
Den andra har jag kommit på själv.

Yesterday has no meaning,
it´s what you do today,
 that builds the road you have to walk tomorrow.

At the beginning

Från filmen Anastasia
De som sjunger heter Richard Marx och Donna Lewis.
Älskar sången!!

I väntas tider...

Ok, jag är inte gravid. Jag väntar bara på att dagen ska gå så att det blir kväll. Då kommer mamma hem! :D
Men vad ska jag hitta på då? Jag har redan gjort geriatriken. Baka kanske? Hmm... Se på Stargate. Är alltid kul, men jag har ingen lust att upprepa mig och sitta inne hela dagen. Förslag nån?

Nu kom jag på! Fast jag behöver Myttelinis hjälp då... Hjälp!

Lördagen den 15 mars

Japp, det är det idag det. Har inget att göra, funderar på att gå till ica. Kommer nog göra det, bara för att göra nåt liksom.
Imorgon åker mormor hem. Ärligt talat så ska det bli lite skönt. Jag älskar min mormor, men nu har hon blivit för mormor:ig. Om ni förstår? Hor frågar hela tiden vad jag gör, hur jag mår och om jag är hungrig. Börjar bli jobbigt. Men för det mesta så har det gått bra. Men nu ska hon alltså åka hem, vilket betyder att mina föräldrar kommer hem! Mamma och bosse! Hoppas att det har köpt kul presenter, annars får de inte komma hem. :P

Nej, om jag ska ta och pallra mig iväg då...

Mitt nya hår

Eller jag har inte helt nytt hår bara en ny frisyr, men nu har jag en bild som jag kan lägga upp så att ni får se hur den ser ut. Så här alltså:
image35

Kom på det... borde kanske byta bilden här på sidan...?

He´s back in my life!

Min älskade lilla Dr Daniel Jackson har kommit tillbaka igen efter att ha lyst med sin frånvaro i en heeel säsong. Jag pratar nu självklart om Stargate SG1. Vad annars liksom? Men nu har han alltså återvänt och detta är jag mycket mycket extremt glad för. Inte för att han är särskilt snygg ,skådisen Michael Shanks asså, men karaktären är helt underbar! Otroligt smart, men lite töntig. Love it! Han kommer med så roliga kommentater ibland och gör så smarta roliga saker. Bara för det så sätter jag in en bild!
image34

Nyklippt!

Nu har jag äntligen varit och klippt mig. Så nu ser jag jättefin ut i håret. Luggen är kortare och alla toviga toppar är borta. Dessutom så känns håret så mjukt och skönt efter att man har klippt sig.
Men jag bli lika förvånad varje gång jag ser min spegelbild och ser att luggen är kort. Den var så lång förrut. Men den är så fin. :D

Jobb, med lön

Ok, kanske inte i form av pengar. Men jag ska nu göra lite skolarbete och för att få lite motivation så har jag sagt till mig själv att när allt är klart så får jag se på Stargate och äta en daim. Smart va? Så nu vill jag bara få allt färdigt så att jag får min lilla belöning.

Igår var jag, mormor, min morbror och hans tjejhos min kusin. Hon har en liten son som är sju månader. Elias heter han. Han var så gullig! Väldigt snäll var han också, klagade inte så mycket. Bara mot slutet, för då var han jättetrött. Åhh så gosig han var!

Nej, nu är det pluggtajm!

Historiskt

Är det möjligt? Jag sitter här med en godispåse framför mig, men vill inte äta av det! OMG! Det har aldrig hänt förrut, har väl ätit för mycket.
Detta är ett historiskt ögonblick mina vänner!

Stargate Anna till skolan

Jo, jag kom iväg till skolan i alla fall. Ärligt talat så glömde jag bort att jag skulle rymma, förlåt till alla som väntade på arlanda. ;P
Skolan gick rätt bra ändå, inga större missöden. Fast jag är ganska förkyld, känns som att jag går omkring i en bomullsbubbla. Jag har ont i huvudet, ont i halsen och lock för öronen. Men ingen feber som tur är. Lite hostig är jag också, men det är inte så besvärande.
Jo, angående rubriken... Stagate Anna går till skolan. Igår satt jag hela, absolut hela dagen och såg på Stagate avsnitt. Från klockan elva till tio. Men jag hade två pauser, en klockan 15.10 då jag såg på Brothers and Sisters och en klockan 17.00 då vi åt middag. Men förstår ni vilken liten Stagate nörd jag är?? Helt sjukt, heeelt sjuukt!!!

Regnig söndag

Ännu en dag av moln och regn. Har faktiskt sett några snöflingor också. Vad hände med solen som vi fick se lite av för ett par dar sedan? Vill ha den tillbaka!
Imorgon är det skola igen... Hmm, vill ha mer lov! Inte mer läxor och prov. Orkar fan inte asså. Men men, får väl rymma hemmifrån eller nåt. :P Någon som hänger på? Ta med dig passet så syns vi på arlanda klockan 10.00 imorgon. Jo, om du har lite pengar kan det också var tll nytta. ;P

RSS 2.0