Den lilla tjejkvällen

Det var hur kul som helst! Vi bastade och såg på filmer.
Filmerna vi såg var Natt på museet, The day after tomorrow och Ratatouille. Det var bra alla tre. Day after tomorrow har jag visserligen redan sett ett antal gånger. Men den är så jäkla bra, alla kategorier! Men Ratatouille vinner i alla fall pris för gulligast huvudroll. Den där lilla råttan var ju hur sör som helst, eller vad säger ni?
image18

Liten tjejkväll

Ikväll ska My och Tessan komma hem till mig. Vi ska basta och sen se på film och prata massor hela natten! Det ska bli så kul. Först var det tänkt att vi skulle vara fler, men sen så var det så många som inte kunde samma dag och så. Så då gör vi tre en liten istället, så får den större bli en annan gång när fler kan. Det blir nog nästan ännu roligare!
Men nu längtar jag till ikväll!

The Words inside of me

It's like I'm lost
It's like I'm giving up slowly
It's like you're a ghost that's haunting me
Leave me alone
And I know these voices in my head
Are mine alone
And I know I'll never change my ways
If I don't give you up now

Kelly Clarkson

Prov och Bio

Idag har vi ett prov i Medicinsk Grunkurs, det kommer gå åt helvete känns det som. Det är så himla mycket som man måste kunna, kommer inte att klara det.... HJÄLP!!
Men men, vad ska man göra. Man får väl skylla sig själv, jag kunde kanske ha tagit hem boken tidigare och övat. Men jag är så jävla lat så jag orkar inte och nu får jag betala för det. Lata jävel Anna!
Har jag tur så får jag inte IG i alla fall. Jag fick IG i ett annat prov här om veckan, det  också på grund av att jag inte orkade plugga, men det var så himla ointressant!

Läste i NP at Harry Potter ska gå på bio igen i Nynäs. Den vill jag se, men jag vill ju inte gå själv heller! Men alla som jag känner som jag tror vill se den har typ redan sett den...

Det var längesen nu...

...Som jag skrev i min blogg. Får ta och skärpa mig lite. :D
I helgen som var nu så var min kusin här, Lizette, Det  var hur kul som helst! Även fast vi var dunderförkylda båda två. Men det gick bra ändå. På lördagskvällen var vi hos våran faster och hälsade på, hon är helskön!
Afrikanskdans!!! Haha! Kommer du ihåg Lille?
Men sen kom måndag och hon var tvungen att åka hem, då var det naturligtvis krångel med tågen så hon var tvungen att åka med ersättningsbuss till VH. Jag kunde inte följa med eftersom att jag skulle till skolan, så jag blev så nervös för hennes skull. Tänk om hon hamnar någon annan stans än dit hon ska? Men sen fick jag ett litet sms på lektionen, där det stod att hon hade kommit till sitt tåg som skulle ta henne till Gbg. Då kunde jag pusta ut.

Men nu är hon hemma i säkert förvar. :P Jag är fortfarande sjuk, fick lite hosta av min kära kusin, men annars så flyer det på de flesta dagarna iaf.

Födelsedagskalas!

Igår fyllde min moster 30 år. Grattis grattis! Och idag så har hennes syster fixat ett födelsedagskalas åt henne. Det är typ runt 30 som kommer tror jag. Från min familj så är det jag, mamma, Mikael och Bosse som kommer. Vi ska få lite mat att äta där och sen så blir det party party! Hehe!

Kusin Vitamin!

Hittade en jättesöt bild på mig och min kusin. Den är tagen hemma hos våran farmor och farfar. <3 Jag vet inte hur gamla vi är, men fina är vi.
image17

Filmen är färdig

Igår så var My och Tessan hemma hos mig för att spela in en liten film till vårat grupparbete som vi gör i Arbetsmiljö och Säkerhet. Vi skulle vara i grupp och välja ett yrke och sen skriva om risker med det arbetet. Vi valde att skriva om restautang (stavning???).
Så vi gjorde en film om hur man ska bete sig i ett kök och hur man inte ska göra. Idag så var jag och Tessan hos en kompis till henne som hjälpte oss att klippa ihop den. Det blev jättebra!
Hela processen var dessutom hur kul som helst! Det måste vi göra om!

Lite skola, Mycket shopping!

Vi hade bara en lektion idag, så jag och My stack till Stockholm och brände lite pengar. Kul kul... Det blen en tröja och hårfärg. Inte så mycket, men ändå. :)
Just nu sitter jag med Arbetsmiljö och Säkerhet, vi håller på med ett grupparbete i den kursen. På lördag ska vi spela in en film också, haha fan vad skoj! Fast lite pinsamt att visa upp den i skolan sen. Vi får ha förklädnad på oss och säga att det inte är vi utan några andra. Haha!

Är det en fågel, är det ett flygplan...

...Nej, det är min kusin! Haha, ok hon flyger kanske inte luften som superman men hon är påväg hit. Hon kommer fredagen den 19 och åken hem på måndagen sen tror jag. Det ska bli himla spännande! Vi har inte setts på ett tag, men pratat lite på msn och i telefon.
Hmmm undrar vad vi ska hitta på? Något kul i alla fall, annars blir det ju tråkigt. :P

RSS 2.0